Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Hagold Hefe Gmbh

0729-841814,

Drojdii aromatice Florapan

Model:
FLORAPAN
Telefon:
0729-841814
 

Detalii produs

Drojdiile aromatice Florapan sunt utilizate cu sau ca inlocuitor al drojdiei conventionale pentru produse cu arome deosebite.

Tulpini de drojdie de vin, de bere si drojdie pentru panificatie au fost selectionate pentru caracteristicile lor senzoriale si produse apoi in forma uscata activa.

• Florapan A16 este o tulpina de drojdie aromatica italiana, cu un buchet curat si delicat. Fermenteaza incet, mai ales la temperaturi scazute - recomandata pentru aluat de pizza refrigerat. Atunci cand este utilizata pentru paine sau chifle este necesara o doza mai mare sau suplimentarea cu drojdie clasica.

• Florapan A17 este o drojdie de vin rosu francez, cu un buchet de fructe, vizibil mai ales in maia. Ofera o aroma distinctiva produselor. Are o viteza moderata de fermentare si poate fi utilizata cu sau fara drojdie clasica.

• Florapan A18 este o drojdie de bere special selectata, cu o aroma complexa. Aceasta drojdie ofera o nota exotica painii si poate fi utilizata in toate produsele de panificatie care vizeaza o aroma unica.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Hagold Hefe Gmbh
Persoana de contact: Ardelean Virgil
Adresa: Baia Mare
Localitate: Baia Mare
Judet: Maramures
Telefon: 0729-841814

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi