Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Foxon Vann Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Foraje puturi de apa
250 lei
Brand
FSC 2,5
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Apa este o resursa pretioasa si poate fi destul de scumpa atunci cand este achizitionata de la furnizorii publici. Noi oferim o alternativa celor ce doresc o sursa de apa inepuizabila si independenta.

In opinia noastra, cateva aspecte ar trebui luate in considerare in alegerea contractorului de puturi forate:

1. Este autorizat sa construiasca/foreze puturi de apa? Daca un contractor nu are autorizatiile necesare este foarte probabil sa va execute o lucrare de proasta calitate si sa se expuna la riscuri foarte mari in ceea ce priveste normele de protectie a muncii.

2. Contractorul pe care v-ati gandit sa-l angajati ofera preturi competitive? NU ANGAJATI NICIODATA UN EXECUTANT DE PUTURI FORATE DOAR PENTRU SIMPLUL FAPT CA VA OFERA UN PRET MAI MIC! Comparati mai multe oferte si intrebati-va spre exemplu de ce unul dintre contractori va ofera aparent o estimare cu 20% mai ieftina.

Este foarte probabil ca firmele ce nu pun pret pe lucrarile lor sa nu puna nici calitate in ele. De asemenea, este in interesul dvs sa angajati un contractor care va poate oferi o garantie si care va poate ajuta in cazul in care ati avea probleme. Este o diferenta mare intre a fi 'competitiv' si a fi 'ieftin'.

3. Contactati si puneti intrebari contractorului pe care intentionati sa-l angajati. Intrebati-l ce tip de forare propune si la ce dimensiune, ce fel de tuburi si filtre foloseste si ce tip de pompa ar instala in cazul dvs. Intrebati-l si daca sunt alternative de ieftenire sau de imbunatatire a lucrarii care ti-ar putea satisface mai bine nevoia de apa. In acest mod o sa dezvoltati o relatie de buna intelegere si comunicare cu firma pe care va ganditi sa o angajati ori o sa va bucurati ca nu ati apelat la ea.

4. Intrebati si clarificati la ce se asteapta firma contractoare de la dvs: Trebuie sa taiati pomi, sa mutati materiale ca sa creeati acces sau sa nivelati terenul pe care urmeaza a se fora putul? Firma cere un avans inainte de inceperea lucrarii sau se plateste totul la sfarsitul ei? In multe regiuni ale tarii constructia unui put forat are un cost considerabil asa ca fiti sigur ca ati pus intrebarile potrivite contractorului pe care l-ati ales.

5. Poate firma contractoare sa va satisfaca asteptarile? Pot ei fora unde vreti si cand vreti? Iarasi, puneti intrebarile potrivite ca sa nu aveti probleme pe parcursul colaborarii.

6. Cand luati decizia finala ganditi pe termen lung. Ideal, putul dvs ar trebui sa dureze mai mult decat mobila, ferestrele sau carpetele din casa. N-o sa regretati niciodata ca ati investit mai multi bani pentru un put de apa eficient si economic.

In opinia noastra, daca luati in considerare aspectele enumerate mai sus ati putea lua o decizie informata care o sa va ofere mai multa siguranta atunci cand va alegeti executantul putului forat pe care vi-l doriti.
Din Gura in Gura