Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Fotopipe Srl

Smart people pay less!
0332-106166,

Despre noi

Trimite mesaj
Infiintata in 2005, FotoPipe SRL admnistrează un site de licitatii on-line Unicprice.ro si un magazin on-line FotoPipe.Ro.

Unicprice.ro pune la dispozitia utilizatorilor doua platforme de licitatii in scadere oferindu-le posibilitatea de a achiziționa servicii și produse la cele mai mici preturi, prin intermediul licitațiilor
”Cât costă?” și ”Licitații în Scădere”.

Magazinul este bazat in principal pe produse hardware, software, accesorii si periferice PC, produse si accesorii Foto-Video, Imprimante, Scanere, Videoproiectoare, Monitoare, Servere, Sisteme PC, Notebook-uri/Laptop-uri, Retelistica si multe alte produse de gen.

Avand ca prioritate satisfactia clientilor sai, compania noastra ofera posibilitatea achizitionarii unor produse diversificate si de cea mai buna calitate la cele mai bune preturi. Utilizarea site-urilor este usoara si facila iar navigarea este placuta.

Produsele sunt expediate clientului în maximum 48 de ore de la data validării comenzii, iar planificarea transportului reduce la minimum timpul în care articolele comandate vor fi livrate.

Se pot face livrari oriunde in tara, prin serviciul de curierat rapid, ce efectueaza livrari in sistemul
"door to door".

In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne vizitati, sa licitati pe www.unicprice.ro sau sa comandati pe www.fotopipe.ro.
Produse si servicii:
camere foto video, notebook-uri, boxe, carcase, carduri foto reader, calculatoare, componente hard, soft, monitoare, imprimante, periferice, multimedia, videoproiectoare, retelistica, licitatii online
Tipul companiei:
Altul
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2005

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Fotopipe Srl
Persoana de contact: Bodea Cristina
Adresa: Sos. Moara de Foc, Nr. 15, Bl. 597
Localitate: Iasi
Judet: Iasi
Telefon: 0332-106166
Website: http://www.unicprice.ro, http://www.fotopipe.ro