Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
2.97
3 stars: Normal
39 pareri
Produse (983)

Taietor automat de taiat material la cap de span KM T760045

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
T760045
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Taietor automat de taiat material la cap de span KM  220V; putere motor 200W, putere cutit taiere 40W, viteza 1200 rot/min, diametru lama 110mm,  lungime sina 2540mm, inaltime ridicare sina 0-170mm, ascutire automata a discului, latime taiere 1,2 - 3 mm, inaltime taiere 9mm, display Nu contine sina de presare Setul include un cutit pentru discuri, o rigla de finisare si un decantor de rola, un panou de control, un dispozitiv de ascutire automata si un contor pentru numarul de taieturi.

Dispozitivul de desfacere serveste pentru o indoire convenabila a materialului intr-o rola cu asezarea ulterioara pe masa. Sina de ridicare automata. Panoul de comanda este simplu si usor de utilizat Display (software) pentru programarea parametrilor de taiere : lungime taiere,  latimea de taiere si inaltimea de ridicare a sinei frontale pot fi ajustabile, ridicarea sinei frontala este automatizata. Are si sistem de numarare.

Ridicarea sinei de presare se face automat, electric. Placa de baza este din otel special, rezistent la uzura, rezistent la temperaturi ridicate, nivel redus de zgomot. Masina asigura taiere neteda si precisa, ascutire automata, eficienta ridicata, contor numar taieri.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura