Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

TPS Com Srl

0722583208,

Despre noi

Trimite mesaj
Sc. T.P.S. Com Srl. are o vasta experienta in design-ul pieselor deformate plastic la cald, precum si al matritelor aferente, folosind programe speciale de design.

Produsele prelucrate prin deformare plastica la cald sunt din oteluri carbon, oteluri aliate si inalt aliate, oteluri de scule, oteluri martensitice, precum si din aliaje neferoase (bronzuri si alame deformabile, aluminiu, aliaje din titan etc.)

Pentru realizarea de piese matritate (extrudate sau refulate in matrita), T.P.S. COM detine utilaje moderne de incalzire inductive, precum si cuptoare incalzite cu gaz metan. Aceste utilaje au in dotare controlul temperaturii.

Prelucrari mecanice pe strunguri universale cat si cu CNC pe Okuma.

Sistemul de Management al Calitatii implementat in cadrul SC T.P.S. COM SRL este certificat in conformitate cu cerintele SR EN ISO 9001:2008.
T.P.S. COM este calificata conform API 6A pentru producerea de piese specifice fabricatiei pieselor pentru industria petroliera.

Mare parte a productiei T.P.S. COM merge la export in Germania, Norvegia, SUA, Orient, dar si pe piata interna catre producatorii industriali. Materialele folosite sunt cumparate atat din Romania cat si din Germania, Cehia etc.

La T.P.S. COM toate produsele sunt controlate 100%. Calitatea si seriozitatea sunt pe primul plan.
Produse si servicii:
piese forjate si matritate de genul paharelor, flanselor, arbori in trepte, pistoane forjate, prisme, deformari plastice la cald si rece a otelurilor feroase si neferoase si piese prelucrate pe CNC
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
51-100
Certificate:
iso 9001:2008
Anul infiintarii:
1993

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: TPS Com Srl
Persoana de contact: Marinescu Silviu
Adresa: Soseaua Oltenitei, Nr. 105
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0722583208
Fax: 0216363643
Website: http://www.tpscom.ro