Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Tratament fotoregenerare faciala SPL
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Tratamentul de Fotoregenerare

Fotoregenerarea este cea mai noua tehnologie in terapiile de infrumusetare, avand efecte mult mai profunde si mai de durata decat orice crema, masaj, dermabraziune sau peeling chimic. Fotoregenerarea reprezinta cel mai inalt nivel de tratament facial, comparabil celui cu laser.

Tehnologia SPL (Lumina Intens Pulsata) ofera o abordare blanda, noninvaziva a diverselor probleme cutanate, fara durere si fara perioada de recuperare.

Tratamentul de FOTOREGENERARE SPL trateaza:
• Hiperpigmentarea superficiala (pete de soare),
• Lentigo (pete de batranete),
• Efelide (pistrui),
• Melasma,
• Rozaceea,
• Cuperoza (roseata pielii, fetei, gatului),
• Telangiectazia (dilatatia permanenta a unui vas mic/vase capilare sparte pe fata si corp),
• Acneea,
• Pori dilatati,
• Pierderi de elasticitate si tonus,
• Riduri si linii fine.
Cum actioneaza tratamentul de fotoregenerare?
Tratamentul prin fotoregenerare este un proces cu rezultate imediate, netraumatizant, rezultatul in urma sedintei fiind distrugerea pigmentului de melanina din pata pigmentara.
Tratamentul se poate relua dupa 3 saptamani daca pielea este complet refacuta. Imediat dupa tratament, poate sa apara o usoara senzatie de arsura (asemanatoare celei postsolare), posibil insotita de un usor edem al zonei. Fenomenele dispar in 2-24 de ore, iar pentru reducerea disconfortului se pot aplica pachete cu gheata pe zona tratata.
FOTOLIFTING, RIDURI
Tratamentul prin fotoregenerare contine programul de Fotolifting, efectul sau putand fi comparat cu cel al unei operatii estetice de infrumusetare. Dupa varsta de 25 de ani, activitatea celulara scade treptat, iar tonusul si elasticitatea isi pierd din capacitatate. Inca dupa prima sedinta pielea isi va recapata energia, tonusul si prospetimea; tratamentul reprezinta un imbold pentru metabolismul celular, liniile fine si ridurile fiind reduse considerabil. Pentru ten este ca o explozie de energie aupra celulelor "lenese" ce nu mai produc cantitatea de fibroblasti (elastina si colagen) necesara pentru un tonus de invidiat. Lumina intens pulsata produce contractia fibrelor de colagen si stimuleaza formarea de fibre noi, elastice, ridurile fine sunt atenuate, pielea devine mai fina si mai uniforma, pe termen lung avand un efect anti-aging la nivelul pielii tratate. Rezultatele sunt cu adevarat remarcabile!
Fotoregenerarea mai trateaza si pierderea elasticitatii, pielea obosita, pori dilatati - dimensiunile porilor sunt reduse prin stimularea sintezei de colagen.
Sunt necesare 5-6 sedinte efectuate la un interval de 3 saptamani intre ele. Pentru acnee, tratamentele se fac saptamanal.
Pe toata durata tratamentului de fotoregenerare se va folosi crema cu factor de protectie 50. Tratamentele pentru depigmentare nu sunt recomandate vara.
Tratamentul prin fotoregenerare poate fi incercat de oricine doreste un aspect al pielii mai tanar si mai luminos, mai uniform si mai neted, este o terapie de stimulare si recuperare a ritmului activitatii metabolismului celulelor pierdut in timp.
Ce zone pot fi tratate?
Tratamentul de fotointinerire (fotoregenerare/fotorejuvenare) poate fi aplicat pe orice zona a pielii, cele mai frecvente fiind: fata, gatul, decolteul si fata dorsala a mainilor.
De cate tratamente am nevoie?
Chiar si dupa primul tratament, pielea va fi mai tonifiata si mai uniforma ca aspect general. Imbunatatirile sunt graduale si vor fi din ce in ce mai vizibile dupa fiecare tratament de fotoregenerare SPL. Pentru obtinerea rezultatului dorit pot fi necesare mai multe sedinte in functie de modificarile existente sau de reactivitatea pielii, sedintele fiind spatiate la un interval de 3 saptamani. Rezultatele si numarul sedintelor de care este nevoie depinde de la individ la individ si de zona care este tratata.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura