Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Fotoepilare definitiva SPL
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Fotoepilare definitiva SPL

Acest procedeu indeparteaza definitiv parul? Rezultatele acestui procedeu sunt chiar permanente?
Da. Studii stiintifice arata ca utilizarea energiei luminoase si focusate distruge foliculii de par la nivel celular. O reducere permanenta a numarului de fire de par apare de regula dupa fiecare sedinta de tratament pe zonele non-androgenice (care nu determina in organism reactii specific masculine).

Comunicatul stiintific prezentat de secretarul general al Asociatiei Dermatologilor Europeni dr. Moshe Lapidoth la EADV Congresul Anual al Asociatiei a declarat ferm ca epilarea definitiva poate fi declarata definitiva pe zonele non-androgenice.

Totodata, este o mare confuzie de termeni si de semantica in cazul acestui tratament. Tratamentul de epilare definitiva (fotoepilare) cu lumina intensa pulsata – este temporar total, iar apoi este definitiv si partial.

Ce inseamna aceasta? Inseamna ca acest procedeu, ce necesita un numar de mai multe sedinte de tratament in functie de zona corpului, de culoarea si textura firului, culoarea pielii, varsta, sex etc, va da rezultate aproape totale – aproape tot parul tratat la un anumit moment va disparea dupa fiecare sedinta, urmand ca fire noi sa apara din alti foliculi, pana cand rezultatul obtinut – depinzand si de numarul de sedinte efectuate – va fi definitiv, dar partial.

Asadar, parul nu va mai creste, dar clereance-ul pielii de par (curatarrea pielii) nu va niciodata 100%, insemnand ca nu se poate obtine disparitia tuturor firelor de par. Totusi, ultimele fire ramase vor avea o textura mai fina si o culoare mai deschisa fata de firele de par de la inceputul tratamentului.

Este epilare completa – adica nu mai ramane par aproape deloc, pentru un timp scurt, pana la urmatoarea sedinta, dar pe termen lung este partiala – 90-95% maxim cum am spus si pana acum, dar permanenta!

Inca un aspect foarte important de mentionat: epilarea definitiva poate avea un procent de clereance (de curatare a zonei) de maxim 95%, care se atinge dupa un numar suficient de sedinte, dupa aproximativ 2 ani in care se realizeaza aceste tratamente la intervale de timp prestabilite conform zonei in care se realizeaza procedeul.

Exista arii corporale ce raspund mult mai bine decat altele la epilare definitiva, astfel ca de pilda pe gambe, axila si zona bikini vom putea putea realiza o defrisare mult mai ampla (intre 80-95 %) fata de fese sau spate (60 – 70 %).
Cu ce se deosebeste acest procedeu definitiv de cele conventionale?
Parametrii sistemului sunt selectati de terapeut in concordanta cu culoarea pielii, culoarea si densitatea parului fiecarei persoane, numarul sedintei. Acest avantaj major permite terapeutului sa individualizeze tratamentul fiecaruia pe baza caracteristicilor unice, precum si atributelor foliculului de par.
Care sunt avantajele tratamentului de epilare definitiva SPL?
• Este in acelasi timp eficient - distruge radacinile firelor de par si sigur - protejeaza pielea si tesuturile inconjuratoare,
• Tehnologia incorporata in acest aparat este sigura, datorita lungimilor de unda folosite,
• Pielea este respectata - energia luminii actioneaza in profunzime distrugand radacinile firelor de par,
• Rezultate vizibile inca de la prima sedinta,
• Timpul de tratament este foarte redus (cateva minute pentru axila de pilda),
• Orice fel de tip de par ce contine pigment poate fi tratat,
• Putem trata orice fel de zona a corpului - fata, axila, bikini, picioare, spate, umeri - orice zona oricat de intinsa ca suprafata sau delicata (chiar si areola mamara sau fese),
• Nu necesita timp de recuperare - tratamentul poate fi realizat in pauza de pranz si pacientul se poate intoarce imediat la activitatile curente,
• Nu este necesara anestezierea zonei de tratat,
• Nu exista risc de infectare,
• Parul nu mai creste niciodata pe zonele non-androgenice, epilarea avand rezultate permanente,

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura