Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Supliment nutritiv Arctic Sea Super Omega 3
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Arctic-Sea Super Omega-3

Acizii graşi sunt o grupă de nutrienţi vitali unei bune sănătăţi a organismului. Aceşti nutrienţi servesc mai multor funcţii, printre care şi aceleia de construcţie a membranelor celulare.

De asemenea, organismul foloseşte acizii graşi la constituirea ţesutului adipos, necesar în cantităţi adecvate pentru a acoperi şi proteja organele interne, precum şi pentru a evita pierderea căldurii interne a corpului.

Totuşi, nu toţi acizii graşi sunt benefici. Cercetările ştiinţifice afirmă că există o cauzalitate directă între consumul de acizi graşi saturaţi, prezenţi preponderent în grăsimile animale, şi nivelul ridicat al colesterolului şi riscul crescut de infarct miocardic. Acizii nesaturaţi din uleiuri vegetale nu au acest efect devastator.


Forever Living Products a formulat un supliment nutritiv de calitate superioară, pe baza celor mai recente cercetări în domeniul nutriţiei. Prin combinarea acizilor Omega-3 şi Omega-9, se obţine un supliment nutritiv sigur şi echilibrat, ce ajută la normalizarea nivelului colesterolului şi a numărului trigliceridelor din sânge.

Forever Arctic-Sea Super Omega-3 este o realizare deosebită în domeniul suplimentelor nutritive, ce conţine atât ulei vegetal, cât şi de peşte, reunind beneficiile amândurora. Omega-3 este un acid gras esenţial polinesaturat ce se găseşte în somon şi alţi peşti. Omega-9 este un acid gras nesaturat ce se găseşte în anumite produse vegetale, cum ar fi uleiul de măsline.
Din Gura in Gura