Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Fonica

Work better, together!
0723009143, 0723009143

Despre noi

Trimite mesaj
Obiectivul fiecarui proiect derulat prin FONICA ADVERTISING este sa generam atitudini pozitive referitoare la un brand sau produs.

Si pentru ca lucrurile sa fie intotdeauna bine facute, incepem prin a-ti pune la dispozitie consultanta de care ai nevoie pentru a-ti mentine sau imbunatati imaginea, cat si pentru a determina impreuna necesitatile tale din acest moment in functie de targetul propus. Odata stabilit targetul, iti vom sta la dispozitie in continuare cu partea de conceptie grafica pentru serviciile de productie.

Personalizam de la articole de imbracaminte precum tricouri, geci, sepci, echipamente de protectie la obiecte promotionale diverse: pixuri, mouse-pad-uri, agende, brelocuri, brichete, etc.

Promovam produsele si serviciile tale direct catre publicul tinta, prin distribuirea de pliante, flyere, materiale promotionale. Aceasta presupune cheltuieli reduse cu promovarea, dar garanteaza cresterea vanzarilor si a vizibilitatii brand-ului.

Dezvoltam solutii web care sa-ti garanteze eficienta. Transpunem pe web imaginea afacerii tale prin crearea unui site de prezentare care raspunde obiectivelor tale de business.
Produse si servicii:
inscriptionare de la articole de imbracaminte precum tricouri, geci, sepci, la obiecte promotionale diverse: pixuri, cani, mouse-pad-uri, agende, brelocuri, brichete, etc.
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2003

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Fonica
Persoana de contact: Nica Laurentiu
Adresa: Str. Duiliu Zamfirescu
Localitate: Targoviste
Judet: Dambovita
Telefon: 0723009143
Telefon mobil: 0723009143
Website: http://www.fonica-advertising.ro