Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Fomco Trade Srl

Optimizing your speed
0365403014, 0725-530.279

Aparat aer conditionat portabil electric

Model:
FSACSPACLIMA
Pe stoc:
Da
Telefon:
0365403014
Pret:
1249.50
 
 

Detalii produs

Sistem aer conditionat Autoclima U-GO cu compresor electric - portabil

Aparatul de aer conditionat Autoclima U-GO este portabil, se potriveste la orice autovehicul care ofera posibilitatea de alimentare la 24V (cabina cap tractor, cabina camion). Sistemul este ultra-compact si ideal pentru cei care au mai multe vehicule fara sistem de clima: se poate muta foarte usor dintr-un vehicul in altul.

Beneficii:

Aer conditionat portabil plug & play

Aparatul de clima auto nu necesita nicio instalare, deoarece nu se monteaza pe spatele sau pe acoperisul autovehiculului, astfel nu trebuiesc gaurite pereti, plafon, U-GO pur si simplu se aseaza" in interiorul cabinei, iar furtunele de ventilare se fixeaza pe geam cu ajutorul kit-ului inclus in pachetul de baza. Pur si simplu se conecteaza la alimentare (24V DC) si este gata de utilizare - se recomanda conectare directa la baterie sau la panoul de sigurante.

Confort maxim cu Autoclima U-GO

Sistemul de aer conditionat portabil U-go asigura racirea si dezumidificarea aerului din cabina. Ventilatorul din dotarea sistemului de aer conditionat auto are o putere destul de mare, care asigura circulatia, reimprospatarea si schimbarea aerului in cabina.

Autoclima U-GO = siguranta!

Cu ajutorul kitului universal de montaj din dotarea fiecarui aparat de aer conditionat portabil Autoclima, furtunele flexibile de ventilare se monteaza etansat pe geam. Hotii, insectele, smogul si alte infiltratii de aer umed si/sau poluat raman afara, ca si cum geamul ar fi inchis.

Versatilitate prin stil

U-GO nu doar raceste aerul din cabina, acest aparat poate fi utilizat si pentru incalzirea cabinei in sezonul friguros. Intr-un singur aparat compact aveti 2 utilitati generale: racire si incalzire! Pentru functia de aeroterma se comuta pe heat (incalzire) si se creaza un circuit cu ajutorul unui furtun flexibil (din dotare): evacuarea de aer cald se conecteaza pe admisie gasiti schema in manualul de utilizare).

Aparatul de aer conditionat stationar portabil Autoclima U-GO este intre singurele produse care ofera solutia mutarii fara interventii de montaj dintr-un autovehicul in altul!

Calitate si performanta

Aparatul stationar si portabil de aer conditionat U-GO asigura performante exceptionale, multumind componentelor de calitate, folosite si testate in toata gama de produse Autoclima. Aparatul de climatizare ste dotat cu un compressor electric care confera o putere de racire de cca 1000w (3250 BTU). Intre dotarile standard mentionam si dispozitivul de siguranta impotriva descarcarii bateriei autovehiculului.

Inteligent

In modul automat U-GO ajusteaza viteza ventilatorului si puterea compresorului astfel garanteaza cel mai mic consum posibil.

Aer conditionat portabil - Detalii tehnice:

- Compressor: ermetic electric (ventilat)
- Refrigerant: preincarcat cu refrigerant ecologic R134a (fara cFc)
- Voltaj: 24V curent continuu
- Putere utila: 950 W / 3250 btu
- Consum maxim la 24V: 18 A/ora*
- Furtun admisie aer proaspat: 4 buc. de 3 m
- Ventilatie: 6 viteze (450 mc)
- Telecomanda fara fir: da
- Temporizator: da
- Protectie baterie: Standard
- Functie incalzire: da
- Condens apa: condensul este eliminat in exterior
- Greutate: 19,5 Kg
- Dimensiuni exterioare Ixlxa: 400 x 360 x 370 mm
- Dimensiuni impachetat Ixlxa: 709 x 405 x 385 mm.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Fomco Trade Srl
Persoana de contact: Pepela Paul
Adresa: Nr. 801E
Localitate: Cristesti
Judet: Mures
Telefon: 0365403014
Telefon mobil: 0725-530.279
Fax: 0265-318.008

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi