Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Motor Kraft Auto - Arad

..pasiunea Pentru Masini!
0726151577, 0726151577

Despre noi

Trimite mesaj
Motor Kraft Auto
Pasiunea pentru masini nu putea sa nu includa si dorinta de a le face mai "frumoase" din punct de vedere estetic, de aceea cativa ani mai tarziu am deschis un "Salon de cosmetica auto" avand motto-ul "All your car needs".

Aici, pe baza principiului de mai sus, pe langa serviciile de curatare/detailing interioare, polish de caroserie si faruri, montare folii auto etc. asiguram si reparatii profesionale de parbrize, tratament hidrofob AQUAPEL pentru parbrize, tratament pentru eliminarea mirosurilor neplacute si a bacteriilor din instalatia de climatizare, indreptarea loviturilor de grindina si parcare, marcarea anti-furt a geamurilor si oglinzilor retrovizoare cu seria de caroserie.

Credem ca datorita interesului nostru constant fata de nevoile clientului am ajuns astazi sa fim priviti cu deosebita incredere de catre cei ce ne contacteaza, iar publicitatea "din gura in gura", din prieten in prieten, ne ajuta sa oferim si altora o mostra de profesionalism.

Va multumim ca datorita dumneavoastra, clientii, sau mai bine zis prietenii nostri, suntem si azi pe piata, mai ales tinand cont de conditiile economice actuale, fara a face nici un compromis calitatii serviciilor noastre!
Produse si servicii:
folii auto omologate Arad reparatii prebrize Arad
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
AUTORIZARE RAR
Anul infiintarii:
2009

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Motor Kraft Auto - Arad
Persoana de contact: Arad Motorkraft
Adresa: Str. Padurii, Nr. 115
Localitate: Arad
Judet: Arad
Telefon: 0726151577
Telefon mobil: 0726151577