Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Fm Parfumuri Cosmetice

Sansa vietii tale
0745562434,

Despre noi

Trimite mesaj
Fm Parfumuri Cosmetice este o firma germano-poloneza specializata in productia si desfacerea parfumurilor de marca din diferite esente originale, produse cosmetice pentru intretinerea corpului, produse make-up, produse pentru intretinerea curateniei in intreaga locuinta, cu arome foarte placute.

Desfacerea produselor se face in sistem mlm. Firma are reprezentante in toate continentele. Romania a intrat in aceasta retea in 2006. Pretul produselor cumparate este de 4 ori mai mic decat al altor firme producatoare de produse similare.

Nu exista un target (volum de cumparari, vanzari) impus.Produsele care le cumperi daca esti inscris(a) le poti folosi in interes personal sau pentru vanzare la pret de distribuitor.Oricine poate deveni membru FM, persoane fizice sau juridice, inscriindu-se in retea si profitand de toate avantajele care aceasta le ofera: produse la pret de depozit, cu un discount de 40% la fiecare produs cumparat, bonus, comision aplicat asupra valorii cumparate, preturi promotionale, premii, venituri mari intr-un interval de timp scurt.                  
                                                                
Nu ezita sa incepi, deoarece, oricum nu ai nimic de pierdut, doar de castigat. Poate fi sansa vietii tale sa-ti vezi visurile implinite. Depinde doar de tine !
Produse si servicii:
producerea si distribuirea parfumurilor de marca, produse din esente originale de parfumuri, cosmetice pentru intretinerea corpului, make up-uri, produse pentru intretinerea curateniei in locuinta
Tipul companiei:
Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
peste 1000
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2004

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Fm Parfumuri Cosmetice
Persoana de contact: Serban Felicia
Adresa: Str. Titu Maiorescu, Nr. 17
Localitate: Satu Mare
Judet: Satu Mare
Telefon: 0745562434