Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Floralway Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Flori cadouri Colectia The Royalty
165 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Aceasta colectie a fost conceputa de Catherine Braun pentru a oferi clientilor nostri eleganta si distinctie. In egala masura, paleta coloristica si formatul au fost alese pentru a oferi identitate fiecarui aranjament in functie de temperamentele umane.

Astfel, daca intr-adevar doriti sa faceti un cadou care vreti sa fie pe placul omului caruia il oferiti, in recomandarile noastre, veti regasi tipul uman caruia i se potriveste cel mai bine acesta.

Nu in ultimul rand, denumirea aranjamentului a fost aleasa in functie de ierarhia rangurile nobiliare dar si de trasaturile unor personalitati care au detinut aceste titluri.

Aranjamentele un dimensiunile 25 cm x 30 cm (The Queen, The Dutchess, The Countess, The Princess) si dimensiunile 25 cm x 25 cm (The Marquise, The Dolphin, The Mistress).

In ceea ce priveste utilitatea acestor aranjamente, ele pot fi expuse pe suprafete plane sau prin agatare de perete (la cele cu dimensiunile 25 cm x 30 cm cu latura mare pe verticala sau pe orizontala, varianta in care farmecul acestuia creste semnificativ, iar la cele cu dimensiunile 25 cm x 25 cm, patrat sau romb, varianta care este incredibil de draguta!)

La livrare fiecare aranjament este in cutie Floralway si este insotit de Certificatul de Autenticitate, agatatatoare pentru perete si cuie.
Din Gura in Gura