Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Flextim Industry Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Incinerator deseuri animale, IncinerPro i2000
Brand
I2000
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Unul dintre cele mai mari modele de incineratoare stationare IncinerPro este modelul IncinerPro i2000. Acesta poate fi echipat la interior cu gratar special care permite arderea deseurilor de jur -imprejur (in situatia in care exista deseuri cu o putere calorifica redusa) sau poate fi livrat fara acest gratar, beneficiind astfel de maximul de volum intern disponibil.

IncinerPro i2000 este capabil sa atinga rate mari de ardere datorita faptului ca este echipat cu pana la 6 arzatoare complet automatizate (unul fiind situat in camera secundara de ardere, cu rolul de a mentine gazele rezultate din prima incinta de ardere la o temepratura constanta, de minim 850 grade Celsius, pentru minim 2 secunde inainte de evacuarea in atmosfera: conditie impusa de regulamentele europene pentru a avea emisii curate). Arzatoarele functioneaza cu gaz natural, motorina sau GPL. Ventilatoarele speciale asigura volumul de aer necesar combustiei, permitand utilizarea unei cantitati minime de combustibil si folosirea la maxim a proprietatilor calorifice ale deseului.

IncinerPro i2000 este echipat cu 3 usi speciale pentru a elimina cenusa care rezulta in urma incinerarii deseurilor.
Un panou de control cu tehnologie touch screen si cu meniu in limba utilizatorului permite setarea, mentinerea si monitorizarea parametrilor si ciclurilor de ardere.

Sisteme complexe de alarma vizuala (turn de lumini) si sonora (sirena) permit siguranta in exploatare de durata a acestui echipament complex destinat incinerarii deseurilor animaliere.
Din Gura in Gura