Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Usi de garaj industriale
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Usa de garaj industriala este cea mai eficienta solutie de a inchide un gol de incarcare datorita sistemului de deschidere, multitudinii de optionale cu care se poate echipa usa si eficienta in cazul in care solutia tehnica de montaj este aleasa corect.

Usa de garaj industriala trebuie adaptata pe profilul fiecarui gol in functie de geometria spatiului si de necesitatea in exploatare maxima a usii.

Usa de garaj industriala poate fi construita cu lungimi intre 2500 mm si 7000 mm, cu inaltimi cuprinse intre 2000 mm si 6200 mm si poate fi comandata cu deschideri multiple.

Gama de culori a usilor de garaj industriale este aceeasi ca si la cele rezidentiale. Ele se pot vopsi in orice culoare RAL.

Usile sunt vopsite la interior in camp electrostatic in culoarea alb, iar la exterior producatorul de panouri a decis sa le vopseasca in culori standard (Alb RAL 9010 si Maro RAL 8014). De asemenea, ele se pot vopsi in orice culoare din gama RAL. Aceste culori standard nu se matuiesc la razele soarelui (UV) sau la umezeala.

De asemenea, culorile disponibile pentru imitatie de lemn se potrivesc intru-totul cu cele ale producatorilor de termopan pentru a putea alege ca tamplaria ferestrelor sa fie aceeasi cu cea a usii de garaj.

Sisteme de siguranta

Toate usile de garaj marca FLEXI vin in standard echipate cu sistemul de prevenire a ruperii sufelor, evitand astfel accidentarea prin cadere a usii de garaj.

Atunci cand un cablu se rupe sau se slabeste, o lama din otel se infige automat in sistemul de culisare al usii de garaj, blocand caderea usii in gol.

Sistemul impotriva ruperii arcurilor

Punem un deosebit accent pe siguranta, de aceea in standard usa de garaj FLEXI vine echipata cu sisteme de siguranta impotriva ruperii arcurilor.

Arcurile usii de garaj sunt elementul principal pentru a mentine echilibrul usii de garaj, de aceea pentru fiecare usa se calculeaza separat.

Arcurile de torsiune sunt din otel galvanizat, calculate la cererea clientului pentru fiecare usa de garaj in functie de traficul estimat (numar de cicluri), sistemul de deschidere, panouri vitrate, usi pietonale.

Sistemul de protectie se blocheaza instant in momentul in care un arc de torsiune se rupe, evitand astfel caderea usii.

Sistemul anti-prindere degete la panouri

Datorita profilului unic al panoului FLEXI nu exista pericolul prinderii accidentale a degetelor intre panouri atunci cand usa de garaj este in miscare.

Sistemul de siguranta safety-edge in garnitura

Sistemul de protectie in garnitura este o masura suplimentara de siguranta, deoarece usa de garaj industriala are un gabarit generos si este echipata cu un motor puternic si robust cu panou de comanda, ceea ce ii va permite sa se opreasca atunci cand intalneste un obstacol.
Din Gura in Gura