Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Autofleet Manager
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Administrare parc auto
Brand
-
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
AutoFleet Manager ofera urmatoarele servicii :
• Achizitii autovehicule – prin acest serviciu clientii nostri beneficiaza de : obtinerea de discount-uri preferentiale ; consultanta cu privire la alegerea autovehicului potrivit tinand cont de raportul calitate-pret, consum, fiabilitate, imagine, costuri de intretinere ; instiintarea asupra ofertelor promotionale existente pe piata ; bonusuri.
• Finantarea flotei auto – oferim consultanta in vederea alegerii optime a unei societati de leasing avand in vedere necesitatile dumneavoastra reale; suport pentru intocmirea dosarelor de leasing; intocmirea propriu-zisa a dosarului; negocierea conditiilor de finantare in numele clientului; efectuarea inmatricularilor si radierilor;
• Mentenanta flotei auto - AFM ofera doua programe de mentenanta menite sa ajute la controlul costurilor de intretinere a flotelor. Programul autorizeaza si inregistreaza toate achizitiile dumneavoastra oferindu-va informatii detaliate pentru fiecare autovehicul al flotei. De asemenea, veti primi un raport consolidat, usor de inteles, al tuturor cheltuielilor lunare. Si, atata timp cat mentenanta flotei se va face prin service-urile partenere ale AFM, veti primi tarife preferentiale pentru costurile de reparatii.

• Administrare flote auto – prin externalizarea administrarii flotei auto lasati toate problemele in grija noastra. Noi va oferim o evidenta completa a parcului dvs. auto, pe fiecare masina in parte, iar dvs. veti putea sti orincand situatia la zi a masinilor pe care le detineti.

• Asigurari - va oferim toata gama de asigurari existenta de pe piata din Romania care tin de domeniul auto dar nu numai. De asemenea va oferim consultanta in ceea ce priveste alegerea societatii de asigurari optime in functie de necesitatile dumneavoastra. Apeland la noi veti beneficia de o evidenta stricta a politelor CASCO, RCA, etc care se concretizeaza in: evidenta reinnoirii politelor, plata la timp a acestora. Cu totii stim cat timp se aloca tuturor acestor operatiuni, apeland la noi, toate aceste sarcini ne vor fi atribuite.
• Rapoarte de management - managerii nostri de flota auto vor elabora rapoarte cu privire la managementul mentenantei pentru ca deciziile si investitiile dumneavoastra sa fie inteligente.
AFM va pune la dispozitie toate rapoartele necesare prin care aveti control si puteti verifica istoria oricarui tip de reparatie, costurile acestora si rapoartele accidentelor.
Aceste rapoarte sunt menite sa va ofere acces la date relevante pentru ca deciziile pe care le luati sa fie cele mai bune si mai eficiente.
• Servicii speciale – inmatriculari/radieri ; revizii tehnice ; ITP ; insotirea la service auto ; spalatorie auto.
In speranta ca veti fi interesati de serviciile oferite de compania noastra, va rugam sa ne contactati pentru a va oferi mai multe detalii. Consultantii nostri va stau la dispozitie pentru programarea unei intalniri.
Din Gura in Gura