Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
FixAuto
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Set Coarne, nas de ren, huse oglinzi pentru masina SuperRen
109 lei
Brand
FIXAUTO
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Cel mai spectaculos model de coarne si nas de ren pentru masina cu un aspect deosebit ce cu siguranta nu vor trece neobservate in timpul plimbarii prin statiunile de la munte. Copiii vor fi cei mai incantati sa faca parte din echipa lui Mos Craciun. Decoreaza-ti masina pentru vacanta de iarna si adauga un aer de sarbatoare cu cel mai iubit accesoriu auto. Sportul de schiuri sau lada de bagaje nu incomodeaza montarea acestor accesorii.

Fabricate cu atentie din plus rosu 100% sintetic si umplute cu vatelina usoara ce asigura volumul si aspectul cilindric. Acest model are doua ramificatii mari si doua mai mici. Nasul sferic are cusaturi discrete si ramane tot timpul in forma initiala. Toate materialele folosite nu retin apa si se usuca imediat.

Cum se monteaza ? Foarte simplu in 2-3 minute

Kit-ul se ataseaza la geamurile autoturismului prin coborare si asezarea suportului din plastic in cantul geamului. Ridicare va fixa suportul de plastic in chederul usii si nu mai permite suportului sa se clatine in timpul mersului.
Legarea nasului se face la grila din fata masinii cu ajutorului cablului cu care este prevazut. Pentru acces usor in spatele grilei ridicati capota. Daca nu reusiti apelati la un prieten mai priceput sau la un mecanic.
Verificati periodic montajul tuturor componentelor

Caracteristici:
Coarnele au inaltime 33 cm; latime 39 cm; greutate 250 grame/bucata;
Diametrul nasului 18-19 cm, circumferinta 59-61 cm; greutate 80 grame, suprafata/aria 280-285 cm ; lungimea cablului de prindere 58-62 cm.
Setul este complet rosu
Suport plastic flexibil ce nu zgarie geamul.
Din Gura in Gura