Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Five' s International Srl

Magic technically improved
031 / 401 19 71,

Despre noi

Trimite mesaj
Five' s International Srl
Five’s este o companie 100% romaneasca, infiintata in 1995, care si-a consolidat business-ul treptat dar sigur, alaturi de clientii sai. A devenit liderul productiilor de evenimentelor corporate din Romania, si unul dintre cei mai puternici jucatori ai industriei spectacolului, locale si regionale. Din 1998 este importator si distribuitor exclusiv al marilor producatori din Europa de echipamente si tehnologii de sunet, lumini, efecte speciale si efecte pirotehnice, scene si podiumuri.

Este membru afiliat SYNCO NETWORK EUROPE, cea mai puternica structura din industria productiei de evenimente corporate si muzical.

http://www.fives-shop.ro este un site specializat de comert electronic care pune la dispozitia clientilor sai nu doar toate informatiile despre intreaga gama produse si echipamente profesionale de sunet, lumini si scenotehnica, dar si posibilitatea de a le comanda online. Practic aici poti afla tot ce ai nevoie despre incinte acustice, amplificatoare, mixere si efecte, microfoane, instrumente muzicale, lumini conventionale, lumini inteligente, lumini cu LED, scene si podiumuri etc.

In plus, orice vizitator poate cere online sfatul unuia dintre consultantii nostri de vanzari.
Produse si servicii:
productie evenimente
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
1998

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Five' s International Srl
Persoana de contact: Loboda Alin
Adresa: Bd. Timisoara, Nr. 173, Sector 6
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 031 / 401 19 71
Fax: 031 / 405 19 28
Website: http://www.fives-shop.ro