Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Calitate la pret accesibil!

Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Fungicid Melody Compact 49 WG - 20 gr.

0 stars: 0.00 din 0 pareri

5 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Mod de actiune Melody Compact 49 WG, se caracterizează prin activitatea sistemică, dar şi de contact a celor două substanţe active asupra ciupercilor patogene. Acţiunea asupra ciupercilor patogene este preventivă, curativă şi antisporulantă.

Prin componenta iprovalicarb: acţionează preventiv împotriva germinării sporilor; curativ prin stoparea în primele două zile după producerea infecţiei a creşterii miceliului intracelular; antisporulant, dacăa infecţia a avut loc deja, oprind formarea fructificaţiilor şi sporularea. În acest fel este stopată diseminarea manei.

Oxiclorura de cupru, este o substanţă activă de contact şi are o acţiune preventivă împotriva germinarii sporilor şi pătrunderii miceliului în plantă.

Datorită acestor particularităţi, MELODY COMPACT 49 WG, are o eficacitate ridicată inclusiv împotriva formelor rezistente la alte produse specifice pentru mana. MELODY COMPACT 49 WG, nu afectează procesele de fermentaţie şi vinificaţie.

TIMP DE PAUZĂ
- 7 zile la tomate;
- 21 zile atât la strugurii de masă cât şi la struguri destinati vinificaţiei;
- 14 zile la cartof;

COMPATIBILITATE Amestecurile tank mix cu produse având reacţie alcalină trebuie utilizate imediat după preparare. Pentru alte combinaţii recomandam efectuarea prealabilă a unui test de compatibilitate fizico-chimica.

MOD DE UTILIZARE - DOZE MELODY COMPACT 49 WG, este omologat în România pentru a fi utilizat preventiv în combaterea bolilor la următoarele culturi şi în următoarele doze şi concentraţii:

VITĂ DE VIE
1,5 kg/ha pentru combaterea manei (Plasmopara viticola). Se utilizează pentru 1 - 3 tratamente, preventiv, atât înainte cât şi după înflorit din fenofaza de degajare a ciorchinilor, pâna la fenofaza înainte de pârgă. Se utilizeaza 600 - 1000 l soluţie / ha în funcţie de dezvoltarea vegetativa a plantelor. Intervalul între tratamente este de 7 -14 zile.

CARTOF
2,0 kg/ha pentru combaterea manei (Phytophtora infestans). Se utilizează la avertizare, preventiv, 1 - 3 tratamente. Primul tratament se va efectua înainte de închiderea rândurilor iar următoarele pâna la sfârsitul înfloritului. Intervalul între stropiri este de 7 – 12 zile. Se utilizeaza 300 - 400 l solutie/ha.

TOMATE
2 kg/ha (0,2%) pentru combaterea manei (Phytophtora infestans), alternariozei (Alternaria solani) şi bacteriozei (Xantomonas vezicatoria), pentru 1 - 3 tratamente la interval de 7 - 12 zile, efectuate preventiv, la avertizare, în intervalul de la aparitia celei de-a doua inflorescente pâna la maturarea fructelor din cel de al doilea etaj. Volumul de solutie 1000 l/ha.

CASTRAVEŢI


Adauga in cos
Recenzii

Cumparatorii acestui produs au mai cumparat si:
Vertimec 1,8% EC - 10 ml.
MILBEKNOCK 75 ML
Acrobat MZ - 20 gr.

Calypso 480 SC (fiole pls) - 1.8 ml.
Topsin M 70 - 10 gr.
Folpan 80 WDG - 15 gr.

Categorii
Acaricide (4)
Accesorii gradinarit (1)
Adjuvanti (1)
Combatere daunatori depozite (4)
Diverse (1)
Erbicide (10)
Fungicide (38)
Igiena publica (11)
Ingrasaminte (11)
Insecticide (39)
Moluscocide (6)
Pamant de flori (4)
Raticide (1)
Regulatori de crestere (4)
Seminte legume si flori-> (1)
Seminte profesionale-> (120)
Manufacturers

Informatii
Transport
Confidentialitate
Conditii de utilizare
Contact
Cautare Rapida

Foloseste cuvinte pentru a gasi produsul.
Cos Cumparaturi
0 produse
Notifications Notify me of updates to Melody Compact 49 WG - 20 gr.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura