Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Fiscal Systems

It&fiscal integrated solutions
0351-444471, 0744-758250

Despre noi

Trimite mesaj
Fiscal Systems
Compania a fost fondata in 2008 ca distribuitor in domeniul retailului (case de marcat fiscale, cantare electronice, cititoare de coduri de bare, imprimante departamentale si de coduri de bare, sisteme POS, sisteme de vanzare integrate, tehnica de calcul, compania fiind intr-o dezvoltare continua.

Evolutia sustinuta a companiei se datoreaza preocuparii permanente pentru cunoasterea in profunzime a nevoilor in continua schimbare ale clientilor.

Fiscal Systems raspunde cu promptitudine prin diversitatea marcilor si categoriilor de produse, promptitudine inlivrarea produselor, consultanta in alegerea produsului oferind, in acelasi timp solutii complete pentru administrarea afacerilor: hardware, software, consultanta, servicii de implementare si suport tehnic.

Misiunea companiei este de a furniza pietei romanesti echipamante, solutii hardware, software de cel mai inalt nivel din domeniul retailului, care sa conduca la cresterea profitabilitatii afacerilor clientilor nostri printr-un management profesional al informatiilor si tehnicii de calcul.

Strategia adoptata de a folosi experienta si calificarea din toate domeniile IT pentru a veni in inttampinarea cerintelor clientilor nostri, impreuna cu decizia ferma de a propune numai solutii de inalta calitate, ne-au asigurat diferentierea fata de ceilalti furnizori din domeniu.

In spiritul acestei strategii, am realizat parteneriate cu furnizori de prim rang in toate domeniile abordate.

Avand convingerea ca prin profesionalismul si experienta noastra reprezentam o alegere sigura pentru Dumneavoastra, speram intr-o colaborare fructuoasa.
Cu deosebita stima,

Manager General
Ciocanea Liviu

Contact:

E-mail: office@fiscalsystems.ro, liviu.ciocanea@fiscalsystems.ro
Produse si servicii:
case de marcat fiscale, cantare electronice, masini de etichetat si ambalat, imprimante de departament, coduri de bare, etichete, masini de numarat, verificat bani, service autorizat, consumabile
Tipul companiei:
Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2008

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Fiscal Systems
Persoana de contact: Ciocanea Liviu
Adresa: Str. Doljului, Nr. 21, Bl. R9, Ap. 4, Parter
Localitate: Craiova
Judet: Dolj
Telefon: 0351-444471
Telefon mobil: 0744-758250
Fax: 0351-444471
Website: http://www.fiscalsystems.ro