Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Descriere
Izolatii Interioare Termice si Fonice

Oferim solutii ideale pentru cresterea confortului termic in locuinte si reducerea costurilor pentru incalzire.

De asemenea, prin noua technologie avansata de lucru, va putem asigura sporirea confortului fonic si linistea necesara unui camin.

Sfaturi Utile pentru Izolarea Interioara a Peretilor Termic si Fonic

- Evitarea de punti termice in izolarea peretilor, care creaza pierderi de caldura si condens.
- Alegerea corespunzatoare a materialelor pentru izolarea peretilor este esentiala in asigurarea calitatii lucrarii si confortului termic si fonic dorit.
- Evitarea legaturilor rigide care creaza un transfer nedorit al sunetului.
- Pentru a obtine o izolatie buna si in cazul spatiilor restranse care nu permit marirea grosimii cu 10 cm, se poate opta pentru placi de vata bazaltica de doar 5 cm grosime si dublarea straturilor de placi gips-carton fono-absorbante.
- Se recomanda lasarea unui spatiu de 1 cm intre podea si placile fono-absorbante, pentru a evita transmitera sunetului din pardosea in placa.
- Se recomanda folosirea siliconului acrilic pentru umplerea spatiilor dintre placile fono-absorbante si pardosea, deoarece siliconul este un material elastic care nu permite aparitia de fisuri pe colturi si nu transmite sunetul.

Cu o experienta si existenta pe piata de peste 28 de ani, transformam o locuinta in caminul dumneavoastra unde gasiti confortul si linistea necesara.

De asemena va invitam sa accesati mai multe detalii pe

Orban Finisaje Interioare Arad  (http://www.finisaje-interioare-arad.ro)

sau la numarul de telefon 0721 751 375.
Din Gura in Gura