Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Financial Trends Srl

0749257560,

Despre noi

Trimite mesaj
FinancialTrends te ajuta sa iei decizii importante. Nu credem in retete magice, dar credem in cifre. Cifrele care reprezinta industria, cifrele care reprezinta riscurile, cifrele care reprezinta ce vor clientii, cifrele care reprezinta concurenta, si multe alte cifre ce iti ofera o viziune completa asupra mediului in care activezi. Trebuie sa ai motive serioase in spatele unor decizii, nu doar presupuneri; noi iti propunem sa ai cifre concrete care nu pot minti.

FinancialTrends iti descifreaza si prezinta cifrele. Mii de statistici explicate intr-un mod atat de usor, incat pot fi intelese de catre oricine in cateva minute. Explicatiile sunt o imagine a ceea ce urmeaza, creionand o viziune a intregii vieti a afacerii tale intr-o piata ce pare nesigura, dar pentru tine trebuie sa fie clara.

Antreprenorii nu ar trebui sa fie influentati de pareri, ci de explicatii rationale si argumentate cu cifre reale.

FinancialTrends te ajuta sa fii informat. Statistic vorbind, daca citesti 3 carti dintr-un anumit domeniu, vei deveni mai informat decat 90% din oamenii din aceeasi industrie.

FinancialTrends iti usureaza viata. Centrul creatiei acestor rapoarte este reprezentat de misiunea noastra de a inlatura stresul din decizii, de a te ajuta sa fii mai relaxat si increzator in viitorul afacerii tale.

Ce facem noi defapt? Noi facem analize de piata si analize personalizate pentru companii. Analizele sunt ceva atat de comun incat putini se mai gandesc la importanta lor, dar analizele nu sunt doar niste foi de calcul. Analizele sunt prezentari argumentate ale viitoarelor miscari ale pietelor sau ale firmelor; pe scurt, sunt un puternic avantaj competitiv pentru orice antreprenor.

Cu cine am mai lucrat? Am lucrat cu companii de top din industriile romanesti si internationale, reusind prin implicare, atentie la detalii si proactivitate sa castigam increderea si, de ce nu, chiar simpatia companiilor.

Contact:
Telefon: 0749.257.560
Facebook: https://www.facebook.com/FinancialTrends.ro/
Website: http://financialtrends.ro/
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/financial-trends-romania
Produse si servicii:
consultanta financiara, studii de piata
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
-

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Financial Trends Srl
Persoana de contact: Bratosin Alexandru
Adresa: Aleea Compozitorilor, Nr. 16
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0749257560