Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Fier Forjat Damian

Fier Forjat Si Confectii Metal
0766 871 664,

Lucrari din fier forjat - gard, porti, balustrada

Out of stock
Telefon:
0766 871 664
 

Detalii produs

Detalii pe: fierforjatdamian.ro

Fier Forjat Damian este specializata in realizarea oricarui tip de lucrari din fier forjat, prelucrat manual, intr-o maniera traditionala. Fier Forjat Damian realizeaza porti si garduri masive, balustrade, scari si balcoane, etc.

In functie de stilul pe care l-ati abordat la construirea si amenajarea casei dumneavoastra, noi va putem realiza modele clasice sau moderne, din fier forjat amprentat sau forjat, cu diverse elemente decorative: frunze, flori, spirale, cercuri, etc. Fier Forjat Damian realizeaza atat modelele proprii cat si modelele pe baza de proiect, propuse de arhitecti sau constructori.

Este foarte important de mentionat ca fierul folosit la lucrarile noastre este de cea mai buna calitate, el find numai bara plina (nu teava ) astfel incat ele sa dureze peste ani. De asemenea realizam mobilier din fier forjat, galerii si alte decoratiuni care aduc caldura in spatiul dumneavoastra, personalizandu-l.

Vopseaua aplicata de Fier Forjat Damian este una speciala, anticoroziva si poate fi nu numai neagra ci si alb, bej, ivoire, maro etc. iar lucrarile pot fi finisate in patine antice , diverse nuante: auriu, bronz, turcuaz, verde, etc in directa concordanta cu arhitectura sau ambientul dumneavoastra. Fier Forjat Damian asigura transportul si montajul care poate fi inclus in pret sau calculat aferent.

Pentru lansarea unei comenzi este necesar un avans de 50% din valoarea lucrarii iar plata integrala se onoreaza la final, in ziua montajului.

Puteti solicita telefonic sau pe e-mail o calculatie estimativa de pret iar ulterior noi ne vom deplasa la lucrare pentru efectuarea masuratorilor, stabilirea tuturor detaliilor si calculatia finala. Evident, pentru lucrari foarte mari, acordam si discounturi.

Fier Forjat Damian garanteaza ca veti fi pe deplin satisfacut de calitatea lucrarilor noastre si va asteptam cu drag !

Suntem deschisi in vederea colaborarii cu:
-institutii de stat
-arhitecti
-designeri
-diriginti de santier
-show-room-uri

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Fier Forjat Damian
Persoana de contact: Damian Damian
Adresa: bucuresti
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0766 871 664

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi