Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Diamond Work KFT

0036304194575,

Despre noi

Trimite mesaj
Ficina Diamod Work KFT distribuitor de consumabile diamantate profesionale pe piata din Budapesta vinde discuri, lame gater si fire diamantate pentru piatra naturala pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati.

Ficina Group este lider mondial in fabricarea consumabilelor diamantate pentru industria pietrei de peste 21 de ani ne-am angajat pentru a oferi beneficii maxime pentru clientii nostri.

Energia noastra este in intregime in serviciul imbunatatirii conditiilor de lucru si dumneavoastra in consecinta, servicii prompte, de calitate, flexibilitate si finisaj de taiere perfecta sunt obiectivele noastre.

Contactul apropiat cu clientii nostri ne permit sa castigam experienta si inspiratie pentru a oferi noi evolutii care sa raspunda asteptarilor tuturor profesionistilor din domeniul pietrei naturale.

Astazi Ficina Group produce si comercializeaza o gama completa de instrumente pentru taiere, de lucru si de lustruire a pietrei.

Noi stim ca pentru tine totul incepe cu instrumente fiabile si eficiente.

Va oferim un disc de proba din catalogul de pe www.italyficina.com, obligandu-ne sa va restituim contravaloarea discului platita in cazul in care calitatea lui nu este pe plac cumparatorului.

Va multumesc
MAGAZIN ONLINE https://www.italyficina.com
Produse si servicii:
disc diamantat 125mm, discuri diamantate granit si marmura, disc diamantat pentru taiat gresie, disc diamantat d400, disc diamantat flexibil, freza diamantat, suport flex, dischete diamantate, bureti
Tipul companiei:
Distribuitor
Piata de desfacere:
Europa de Vest
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2013

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Diamond Work KFT
Persoana de contact: Desmond Dai
Adresa: Kozma Utca, Nr. 7
Localitate: Budapest
Judet: -
Telefon: 0036304194575