Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Fibropt Instal

0722 243813,

Despre noi

Trimite mesaj
S.C. FibrOpt Instal S.R.L. a fost infiintata in 2002, avand ca principal obiect de activitate instalarea de cablu cu fibra optica, sudura fibra optica si masuratori fibra optica.

Prin serviciile prompte si de calitate oferite, compania a devenit in timp un jucator important pe piata de telecomunicatii, liberalizarea aceste piete in Romania in 2003, deschizand noi oportunitati, la care a reactionat in mod profesionist.

Compania noastra va pune la dispozitie servicii de calitate ca executie si montaj echipamente fibra optica, echipamente telecomunicatii, echipamente de retea.

S.C. FibrOpt Instal S.R.L. executa urmatoarele tipuri de lucrari:
Instalare cabluri cu fibre optice, cupru, aerian si subteran;
Sudura fibra optica (fibra single-mode si multi-mode);
Masuratori fibra optica cu Optical Time Domain Reflectometer (OTDR) confortm specificatiilor beneficiarului
Masuratori curente de mentenanta;
Instalari de repartitoare optice si conectorizari de cabluri in teren;
Localizarea defectiunilor pe tronsoanele optice si remedierea acestora ;
Identificare fibre in cutie si etichetare;
Interventii rapide pentru remedierea deranjamentelor aparute in retele optice;
Instalare subterana, prin suflare sub presiune a cablului FO - proiect NETCITY;
Instalare microduct / tubete, - proiectul NETCITY;
Solutii "la cheie" - retele de telecomunicatii.
Retele de cablare structurata;
Lucrari de constructii-montaj pentru obiective civile si industriale;
La solicitarea beneficiarilor, intocmim si proiecte de executie, pentru toata gama de lucrari din domeniul nostru de activitate.
Pentru aceasta, S.C. FibrOpt Instal S.R.L. dispune de instrumente si dispozitive pentru instalarea cablului FO in sapatura, aerian, in/si pe cladiri, prepararea si sudura fibra optica, aparate de masura si testare a cablurilor cu fibre optice.
Dispunem de asemenea de masinile şi utilajele necesare procesului de productie, cu atat mai mult cu cat o buna parte a lucrarilor executate de noi se desfasoara în toata tara.
In mod curent societatea desfasoara activitati de service sau interventii rapide pentru inlaturarea deranjamentelor din retelele de telecomunicatii, in Bucuresti si in tara, pentru diversi operatori de telecomunicatii.

Pentru acest gen de activitate societatea dispune permanet de un stoc materiale de intretinere (cabluri FO, cutii de jonctiune si accesorii) ceea ce ii permite reducerea considerabila a timpului de restabilire a deranjamentului.

Pentru proiecte complexe, compania dispune de o retea de relatii cu companii straine si nationale, verificate in timp, ce permite indeplinirea obligatiilor contractuale asumate in termen si calitate.

Sistemul de asigurare a calitatii implementat de catre S.C. FibrOpt Instal S.R.L. este certificat In conformitate cu ISO 9001, de catre organismul autorizat de certificare SRAC. Procedurile si Inregistrarile manualului calitatii asigura realizarea unor lucrari de cea mai buna calitate. Selectarea furnizorilor de materiale conform standardului ISO 9001 asigura un nivel calitativ ce corespunde exigentelor oricarui beneficiar. Calitatea serviciilor oferite de companie se ridica la standardele internationale in domeniu, in decursul anilor de activitate neavand obiectii si litigii cu beneficiarii lucrarilor executate.

Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda.
Produse si servicii:
fibra optica, sudura fibra optica, masuratori fibra optica, instalare fibra optica proiect netcity, mentenanta retele fibra optica
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
ISO 9001
Anul infiintarii:
2002

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Fibropt Instal
Persoana de contact: Peticaru Dan
Adresa: Str. Invingatorilor, Nr. 29, Sector 3
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0722 243813
Website: http://www.fibra-optica.ro