Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Axim Impex Srl

Mica dar profitabila !
0247411828,

Despre noi

Trimite mesaj
Fereastra "AXI" - tamplarie PVC cu geam termopan
Experienta de peste 10 ani in domeniul comercializarii si montajului de tamplarie PVC cu geam termopan, ne recomanda ca un partener de incredere, mereu pregatit sa ofere solutii adecvate, in functie de necesitatile fiecarui client si intotdeauna la cel mai bun raport calitate/pret.

Ne dorim ca prin intermediul acestui site sa venim mai aproape de Dumneavoastra si sa va oferim un mod de comunicare concret, rapid si modern, prin care puteti sa va gasiti ferestrele, usile sau accesoriile cele mai potrivite nevoilor Dumneavoastra.

Puteti apela cu incredere la serviciile noastre de tamplarie PVC cu geam termopan, fie ca doriti doar informatii despre ferestre termopan, fie ca doriti sa cumparati un set de tamplarie PVC, noi vom fi consilierii dumneavoastra si va vom ajuta sa alegeti oferta potrivita.

Fereastra "AXI" comercializeaza accesorii si produse tamplarie PVC: glafuri interioare din PVC sau marmura, glafuri exterioare din aluminiu sau tabla zincata vopsita, plase insecte pe balama sau tip rulou, jaluzele verticale din material textil de diferite culori, jaluzele orizontale din aluminiu, rulouri exterioare, usi interioare si exterioare, usi glisante din PVC, pereti din sticla securizata, usi despartitoare securizate.
Produse si servicii:
tamplarie PVC, glafuri interioare din PVC sau marmura, glafuri exterioare din aluminiu sau tabla zincata vopsita, plase insecte pe balama sau tip rulou, jaluzele verticale din material textil
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
1993

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Axim Impex Srl
Persoana de contact: Cazanaru Aurel
Adresa: Str. General Praporgescu Nr. 103
Localitate: Turnu Magurele
Judet: Teleorman
Telefon: 0247411828
Website: http://www.fereastraaxi.ro