Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Fd Capital Management
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Studii de fezabilitate, de piata, planuri de afaceri
1 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Daca planurile de afaceri sunt atat de importante de ce atat de multi oameni de afaceri evita sa le realizeze?

Raspunsurile sunt mai multe:

Realizarea unui plan de afaceri necesita timp, cercetare, cunostiinte financiar-contabile si nu mai putin important cunostinte in realizarea acestuia care trebuie sa urmareasca anumite reguli de continut.

Cea mai mare greseala pe care o poate face un antreprenor in conceperea unui plan de afaceri este sa se concentreze numai pe scopurile sale. Nicio afacere nu poate supravietui daca nu va satisface nevoile altora, ex.: angajati, clienti, furnizori, investitori, creditori...

Te invitam sa reflectezi asupra ideii de a realiza un plan de afaceri sau de a actualiza planurile deja concepute.

Daca esti interesat de primirea mai multor informatii te invitam sa vizitezi siteul nostru sau sa ne contactezi, chiar si pentru o scurta sesiune de intrebari/raspunsuri.

Elaborarea studiilor de fezabilitate

Unele dintre cele mai importante analize necesare la un moment dat intr-o afacere sunt studiile de fezabilitate. Ele evidentiaza in ce masura un proiect este posibil de realizat din perspectiva tehnica si a valorii generate.

Pentru un diagnostic rapid a situatiei firmei tale, contacteaza-ne acum sau trimite-ne pe mail completate formularul 10 si 20 de la ultimul bilant si in max 24 ore vei avea un prim raspuns- gratuit
Din Gura in Gura