Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Faur S.A.

021/2552475,

Despre noi

Trimite mesaj
Faur S.A., a fost fondata in 1921 in Bucuresti si este o companie recunoscuta pe plan local / european pentru capabilitatea si calitatea produselo sale.

Peste 80 % din produse sunt exportate in UE Africa, Asia, etc.
Avand 650 angajati, firma noastra produce o gama larga de: produse industriale, locomotive, motoare electrice, carcase de motoare electrice, arbori, axe, roti dintate, cuplaje, confectii metalice pentru ciment, metalurgie si petrochimice.

Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare.

Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Faur S.A. se preocupa de instruirea    continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si    pentru a fi mereu    pregatit in fata provocarilor.

Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil.

Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra.

In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.
Produse si servicii:
produse industriale, locomotive, motoare electrice, carcase de motoare electrice, arbori, axe, roti dintate, cuplaje, confectii metalice pentru ciment, metalurgie si petrochimice
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Europa de Vest
Nr angajati:
501-1000
Certificate:
ISO 9001, Germanische Loyd, AFER
Anul infiintarii:
1921

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Faur S.A.
Persoana de contact: - -
Adresa: Bd Basarabia, Nr. 256, Sect. 3, Cod 30352
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 021/2552475
Website: http://www.faur.ro