Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
FamCatering
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Meniuri evenimente
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Meniul contine o varietate de texturi, culori si arome care incanta atat ochiul cat si papilele consumatorului.

Un aspect important il reprezinta si platingul preparatelor de aceea famcatering acorda o importanta deosebita in construirea personalizata a comenzii in functie de eveniment astfel incat culorile si aromele sa se imbine frumos si sa se transforme intr-o experienta culinara.

meniul poate sa contina de la 4 pana la 6 preparate finger sarate de persoana iar la deserturi intre 2-4 preparate. Numarul acestora  se poate modifica in functie de durata si de tipul evenimentului.

Aranjarea preparatelor se face pe platouri asortate, platouri de produs sau platouri specifice (platouri de branzeturi, platouri con carne, platouri traditionale, platouri vegane) in functie de solicitarea clientilor.

Preparatele famcatering sunt realizate din produse proaspete, fara adaos de conservanti, potentiatori de arome si gust.

In cazul evenimentelor tematice putem livra la kilogram si alte meniuri specifice de exemplu ciorba de potroace, ciorba de perisoare (12 ron/ kg) sau friptura la cuptor cu garnitura, snitel sau grujoane astfel incat portionarea sa se realizeze in functie de necesitate. (aici preturile se stabilesc in functie de fel si cantitate).

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura