Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Marculesti-Combi S.a.

+37376771020, +37376771020

Despre noi

Trimite mesaj
Intreprinderea Marculesti-Combi a inceput activitatea sa in 1984 ca o uzina experimentala de productie a nutreturilor combinate si a laptelui regenerat. In prezent Marculesti - Combi este un complex agricol puternic care dispune de: elevator, punct de colectare a produselor agricole, complex de crestere a animalelor, centru industrial, departament de vinzari. La elevator se foloseste pastrarea cerealelor atit in depozite cit si in silosuri, lucreaza moara, sectia de producere a cerealelor, complex de producere a uleiului, brutarie proprie.

Fabrica de furaje ofera un ciclu complet de productie ce include toate etapele de la prelucrarea cerealelor pana la producerea nutreturilor combinate unice si a concentratelor, ambalarea si livrarea produsului.

Echipamentul modern cu randament ridicat, care include o linie avansata de microdozare (cu o precizie inalta) ofera producerea nutreturilor combinate si concentrate complet rationate si omogene de cea mai inalta calitate. Produsele Big Boy sunt fabricate din materie prima naturala fara OMG si stimulatori de crestere, ce corespund standartelor si specificatiilor tehnice.

Personalul calificat verifica strict calitatea materiei prime si produselor finite in laborator, cat si asigura controlul intregului proces de producere.

Nutreturile combinate si concentratele Big Boy fabricate la Marculesti-Combi satisfac pe deplin necesitatile in substante bioactive si nutritive ale animalelor conform virstei si asigura 100% utilizarea potentialului genetic.

Laboratorul intreprinderii Marculesti-Combi este certificat in conformitate cu standardul international ISO: 9001
Produse si servicii:
faina de grau; nutret granulat profesioanal pentru animale; ulei de soia; srot (turte) de soia din Republica Moldova
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
101-500
Certificate:
ISO 9001
Anul infiintarii:
1984

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Marculesti-Combi S.a.
Persoana de contact: Tabacaru Andrei
Adresa: Marculesti
Localitate: Marculesti
Judet: -
Telefon: +37376771020
Telefon mobil: +37376771020
Website: http://www.bigboy.md