Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Exspania
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Energizant Battery Energy Drink
45 lei
Brand
Energizant 330 ml
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Battery Energy Drink, unul dintre cele mai puternice si apreciate bauturi energizante din lume vine acum si in Romania.

Battery Energy Drink a aparut pe piata in 1997, fiind inovatia conceptului de brand Sinebrychoff apartinand Grupului Carlsberg Finlanda.

Battery Energy Drink face parte din categoría premium alaturi de brand-urile Red Bull, Monster, Rockstar si Burn, in tarile scandinave si Rusia devansandu-le si ocupand primul loc in topul vanzarilor de energizante.

Pe piata mondiala se gaseste in peste 35 de tari, fiecare tara avand povestea sa de succes.

Battery Energy Drink reprezinta conceptul de energie lichida, fiind consumat in ocazii ca : dansul si distractia, munca, studiul, condusul, sportul…

Continutul sau de zahar, cofeina, taurina, gurana si Vitamina B, aduce in fiecare doza de Battery Energy Drink o energia stimulatoare de lungă durata, necesara pentru a merge mai departe: kepps you going

Battery este Energie, asta se vede si din forma si designul sau, dar si din atitudinea si política de marketing a producatorului.

Battery Energy Drink este o marca dedicata tinerilor si sportului in general, fiind implicat ca sustinator si sponsor al multor activitati sportive si evenimente muzicale pe plan international.

Battery Energy Drink este sponsor oficial al echipei de formula 1 Frank William cat si in Dubai sponsor al editiei Extrem Local Kombat.

Probeaza prima doza de Battery Energy si fii alaturi de noi:

kepps you going
www.batterydrink.ro
Din Gura in Gura