Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Exquisite Srl.

0729 300 119- Bogdan Vacarescu,

Instalatie de spalare-clatire PET-uri

SP 1000 5L
Model:
SP 1000 5L
Out of stock
Telefon:
0729 300 119- Bogdan Vacarescu
Pret:
1 lei
 

Detalii produs

Instalatia SP 2000 proiectata si produsa de catre societatea noastra, este o instalatie destinata in special producatorilor din industria alimentara. Aceasta executa operatiile de clatire si dezinfectie a recipientelor goale.

SP 2000 este compusa dintr-o banda transportoare cu zale pentru alinierea recipientelor in dreptul dispozitivului rotativ de pozitionare a recipientelor in dreptul tevilor de spalare care injecteaza apa in interiorul recipientelor goale, cuva inox pentru recuperarea apei uzate, Intreaga instalatie este inchisa intr-o carcasa de inox cu geamuri transparente din policarbonat. Procesul de spalare are loc automat fiind comandat de un tablou electric de automatizare.

Mod de functionare :

Operatorul aseaza recipientele goale pe banda transportoare a instalatiei ce le deplaseaza in dreptul dispozitivului de prindere.

Acest dispozitiv le roteste la 180 grade C, pana in dreptul injectoarelor care elibereaza un jet de apa un anumit timp pentru a le clati corespunzator. Dupa un timp de scurgere ajustabil, recipientele sunt readuse in pozitie initiala pe banda transportoare care le evacueaza.

Procesul este reluat ciclic.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Exquisite Srl.
Persoana de contact: Director Vanzari Vacarescu Bogdan
Adresa: B-dul Chimiei, Nr. 14
Localitate: Iasi
Judet: Iasi
Telefon: 0729 300 119- Bogdan Vacarescu
Fax: 0232 247 751
Website: http://www.exquisite.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi