Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Sc Expert Tools Srl

Solutii aprovizionare santier!
0241 610 470,

Despre noi

Trimite mesaj
Principala activitate realizata de S.C. Expert Tools S.R.L este importul si distributia in regim en-gross a echipamentelor, dispozitivelor si accesoriilor profesionale de uz industrial.

Materialele provin atat de la fabricile producatoare, cat si din depozitele en-gros din tara si/sau din Uniunea Europeana.

Bazandu-ne pe capacitatile de stocare si logistica ale furnizorilor externi, cu care avem semnate contracte de distributie si/sau de unici importatori, dar si pe stocul propriu in continua crestere, putem afirma ca suntem in masura sa satisfacem nevoile partenerilor nostri in timp optim.

Avand in vedere faptul ca timpul si bugetul sunt doi factori foarte importanti, va stam la dispozitie cu o oferta flexibila prin care puteti inchiria generatoare de curent electric, scule electrice, utilaje, aparatura si echipament industrial de inalta calitate la cele mai accesibile preturi.

Service autorizat
Pentru a veni in sprijinul clientilor, S.C. Expert Tools S.R.L. Constanta dispune de atelier service al carui echipa actioneaza cu promptitudine la orice solicitare, indiferent de avaria suferita, avand experienta necesara pentru a raspunde celor mai dificile probleme aparute in exploatarea sculelor electrice sau a utilajelor.

Avand la dispozitie o echipa mobila, service-ul poate raspunde oricarei solicitari intr-un mod eficient si rapid.

Reparatiile se pot efectua la amplasamentul utilajului sau poate fi transportat la service-ul nostru pentru reparatii mai amanuntite.

Pentru orice informatie necesara, va invitam sa ne contactati utilizand metoda de comunicare preferata:

- telefon : 0241.610.470
- fax: 0241.610.470
- e-mail: office@expert-tools.ro; service@expert-tools.ro

Sau ne puteti face o vizita la sediul nostru, pe Bd. Aurel Vlaicu Nr. 191 C, Constanta - sens giratoriu hypermarket Real

Suntem la dispozitia dvs. pentru orice informatii!

Echipa Expert Tools
Produse si servicii:
furtunuri industriale, servicii de inchiriere generatoare, scule electrice, utilaje si aparatura industriala Makita, vata minerala, hartie kraft, renobet, sisteme ridicat, picamere, vata rockwool
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
ISO 9001:2008
Anul infiintarii:
2008

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Sc Expert Tools Srl
Persoana de contact: Dept. Vanzari
Adresa: Depozit+Birouri - Bd. Aurel Vlaicu Nr. 191 C
Localitate: Constanta
Judet: Constanta
Telefon: 0241 610 470
Fax: office@expert-tools.ro
Website: http://www.expert-tools.ro