Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Peste nobil - viata sanatoasa

Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Amidon premium din cartof, Katakuriko Tyo 500 gr

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Katakuriko este amidon de cartofi, si este folosit in Japonia in principal ca agent de ingrosare. Este echivalentul japonez al amidonului de porumb. Este adesea folosit in preparate precum supe sau curry si, de asemenea, utilizat pentru prepararea sosului ankake (sos gros) pentru ankake-soba. Katakuriko este dizolvat in apa si apoi adaugat la supe sau sosuri. La prepararea sosului de ankake, raportul de katakuriko si apa trebuie sa fie 1: 1. Katakuriko poate fi folosit si pentru acoperirea alimentelor inainte de prajire. Katakuriko absoarbe mai putin ulei decat o faina normala. Acest lucru se datoreaza faptului ca particulele care formeaza katakuriko sunt mai mari si permit mai putin absorbtia uleiului. Astfel, crusta va fi mai crocanta. De asemenea, nu se arde la fel de usor ca faina. Din acest motiv, katakuyriko este utilizat pentru preparate precum agedashi nasu (tofu prajit).

Ambalare :Pachet de 500 gr

Ingrediente:100% amidon din cartof

Valori nutritionale Energie 1393kj/328kcal, Grasimi < 0,5g din care saturate 0g, Carbohidrati 82g din care zaharuri 0g, Proteine < 0.5g, Sare < 0.01g

Conditii de pastrare A se pastra in loc uscat si racoros departe de razele soarelui.

Origine Japonia
Trimite mesaj
Din Gura in Gura