Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Peste nobil - viata sanatoasa

Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Crema de cocos Aroy-D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
1L UHT
Out Of stock
Descriere
Laptele de nuca de cocos este un lichid opac, laptos, extras din pulpa rasa a nucii de cocos mature. Opacitatea si gustul bogat al laptelui de cocos se datoreaza continutului ridicat de grasime, cea mai mare parte a ei fiind grasime saturata.

Laptele de nuca de cocos este un ingredient traditional folosit in bucataria din Asia, Oceania, Africa si America Latina. Laptele de nuca de cocos este diferentiat in subtipuri in functie de continutului de grasime. In mare, se imparte in 3 categorii. Crema de nuca de cocos (sau lapte gros de nuca de cocos) care contine cea mai mare cantitate de grasime, apoi lapte de cocos (sau lapte subtire de nuca de cocos) cu un continut de maximum 20% grasime, si lapte degresat de nuca de cocos, care are cantitati neglijabile de grasime. Laptele de cocos are numeroase beneficii pentru sanatate, cele mai notabile ar fi ca stimuleaza pierderea in greutate si ajuta la scaderea colesterolului.

Laptele are o consistenta groasa si o textura bogata, cremoasa. Laptele de nuca de cocos este o sursa bogata (20% sau mai mult din valoarea zilnica recomandata) de mangan (44% DV) si o sursa semnificativa (intre 10 si 19 % din valoarea zilnica recomandata) de fosfor, fier si magneziu. Consistent, aromat si hranitor, este un ingredient esential in bucatarie, si poate fi folosit atat la deserturi, supe, cocktailurilor sau la preparatele asiatice. Spre deosebire de laptele de cocos care are oarecum consistenta lichida a laptelui de vaca, crema de cocos este mult mai groasa, mai aromata, mai consistenta si mai bogata in grasimi.

Ambalare: Cutie de 1L. Produs pasteurizat.
Ingrediente: Extract de cocos 85%, apa, emulgatori E435
Valori nutritionale la 100 ML:
Energie 886kj/215kcal
Grasimi 21g din care saturate 19g
Carbohidrati 4, 8g din care zaharuri 1, 9g
Proteine 1, 6g Sare 0, 03g
Origine: Vietnam
Trimite mesaj
Din Gura in Gura