Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Peste nobil - viata sanatoasa

Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Gyoza cu creveti

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punga de 1 kg ''Shrimp gyoza''
Out Of stock
Descriere
Gyoza (餃子, gyōza) sunt dumplinguri umplute cu carne si legume tocate si invelite intr-un aluat subtire. De asemenea, cunoscute sub numele de "pot stickers", gyoza sunt originare din China (unde sunt numite jiaozi), dar au devenit un fel de mancare foarte popular in Japonia. Umplutura tipica pentru gyoza consta in: carne de porc tocata, arpagic nira, ceapa verde, varza, ghimbir, usturoi, sos de soia si ulei de susan, iar in unele locatii se serveste gyoza si cu alt fel de umpluturi.

Noi, Expert Factor Foods, comercializam acest produs cu umplutura de creveti si ierburi aromatice.
-Calitate premium
-Congelate individual
-Gust autentic Asiatic
-Punga de 1 kg (40 bucati x 25gr/bucata)

Ingrediente: *Umplutura (60%) din: creveti 27% (litopenaeus vannamei), varza alba, arpagic, ceapa verde, ghimbir, ceapa, usturoi prajit, ulei de soia, ulei de susan, amidon din tapioca modificat, faina de grau, sos de soia, zahar, sare, pudra de extract vegetal, pudra de piper alb.*Aluatul (40%) este facut din: faina integrala de grau, amidon de tapioca, apa, ulei de soia.

Valori nutritionale: Valori nutritionale pe 100g: Energie 873 kJ / 209 kcal ; Grasimi 7,8 g din care saturate 2 g; Carbohidrati 27 g din care zaharuri 0,5 g; Proteine 7,8 g; Sare 1 g

Conditii de pastrare: Produs congelat rapid. A se pastra la -18 C. A nu se recongela dupa decongelare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura