Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Peste nobil - viata sanatoasa

Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Gyoza cu legume, 30 de bucati

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punga de 600 gr, brand 'Shirakiku'
Out Of stock
Descriere
Gyoza (餃子, gyōza) sunt dumplinguri umplute cu carne si legume tocate si invelite intr-un aluat subtire. De asemenea, cunoscute sub numele de ''pot stickers'', gyoza sunt originare din China (unde sunt numite jiaozi), dar au devenit un fel de mancare foarte popular in Japonia. Umplutura tipica pentru gyoza consta in :carne de porc tocata, arpagic nira, ceapa verde, varza, ghimbir, usturoi, sos de soia si ulei de susan, iar in unele locatii se serveste gyoza si cu alt fel de umpluturi.
Noi, Expert Factor Foods, comercializam acest produs cu umplutura de legume, ambalat la punga de 600 gr (30 de bucati x 20 gr/bucata), calitate premium, brandul ''Shirakiku''.

-Calitate si gust excelente
-Congelate individual in punga IQF
-Fara glazura
-Gust autentic Asiatic.

Ingrediente: Aluat (facut din faina de grau, apa, sare, trehaloza, stabilizatori {E1440 si E475}, ulei de rapita, clorofila{colorant natural}.), Umplutura: varza 31%, ceapa 8%, proteina de soia, morcovi 5%, arpagic 5%, amidon din porumb, sos de soia dark, ulei de soia, pesmet alb, zahar, ulei de susan, potentiator de aroma (E 621), sake, usturoi si ghimbir.

Valori nutritionale pe 100g: Energie 631 kJ / 151 kcal ; Grasimi 0, 79 g din care saturate 0 g; Carbohidrati 30, 85 g din care zaharuri 0, 65 g; Proteine 5, 23 g; Sare 0, 91 g

Conditii de pastrare: Produs congelat rapid. A se pastra la -18 C. A nu se recongela dupa decongelare.

Ambalare:punga 600g

Origine:China
Trimite mesaj
Din Gura in Gura