Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Expert Factor Foods Srl

Peste nobil - viata sanatoasa
0726833613, 0786083662

Foi de soia colorate

Pachet de 80 de grame
Model:
Pachet de 80 de grame
Out of stock
Telefon:
0726833613
 

Detalii produs

Fantastice pentru sushi, mai ales pentru desert sau sushi din fructe, aceste foi de soia sunt de asemenea ideale pentru cei care urmeaza diete diabetice, sarace in carbohidrati sau grasimi. Utilizati aceste foi ca un inlocuitor pentru foile clasice de tortilla sau in locul foilor din orez, pentru a crea delicii sanatoase, la indemana, fara gluten si foarte viu colorate. Ele vin intr-un ambalaj de 20 de foi de diverse culori si arome: tumeric (galbene), susan (cu seminte de susan), paprika (orange), pink (roz), spanac (verzi) si originale. Foi subtiri si flexibile, cu un gust usor si echilibrat.

Origine:USA

Ingrediente: ingrediente

Susan: proteine din seminte de soia (nemodificate genetic), faina din seminte de soia(nemodificate genetic), seminte de susan (nemodificate genetic), glicerina vegatala, ulei organic din seminte de soia, apa, sirop de orez organic.

Original:proteine din seminte de soia (nemodificate genetic), faina din seminte de soia (nemodificate genetic), glicerina vegetala, ulei organic din seminte de soia, apa, sirop de orez organic.

Spanac (verde): proteine din seminte de soia (nemodificat genetic), faina din seminte de soia  (nemodificate genetic), glicerina vegetala, ulei organic din seminte de soia, apa, sirop organic din orez, colorant: extract de spanac, ulei de floarea soarelui, glicerina, ascorbil palmitat, vitamina E.

Paprika (Orange): proteine din seminte de soia (nemodificate genetic), faina din seminte de soia(nemodificate genetic), seminte de susan (nemodificate genetic), glicerina vegatala, ulei organic din seminte de soia, apa, sirop organic de orez,colorant: extract de paprika(Glicerina, Extract de ardei rosu, apa deionizata, trigliceridele cu catena medie [ulei de palmier], sucroza Esteri, ascorbil palmitat, DL Alfa tocoferol [vitamina E]).

Curcuma (galben): proteine din seminte de soia (nemodificate genetic), faina din seminte de soia(nemodificate genetic), seminte de susan (nemodificate genetic), glicerina vegatala, ulei organic din seminte de soia, apa,  sirop din orez organic, colorant:extract de turmeric (propilen glicol, Curcumina).

Pink: proteine din seminte de soia (nemodificate genetic), faina din seminte de soia(nemodificate genetic), seminte de susan (nemodificate genetic), glicerina vegatala, ulei organic din seminte de soia, apa, umectant (E422), colorant(E129).

Producator:YAMAMOTOYAMA
Greutate :80 de grame/pachetul de 20 de foi(cele cu susan au o greutate de 100 gr/20 foi)

Recomandari: Odata deschis pachetul, a se depozita intr-un loc uscat si racoros.

Informatii nutritionale:
Original, Curcuma galben, roz, Paprika Orange si spanac verde
Per portie (2 Foi / 4g)
• Calorii: 15kcal
• total de grasimi: 0.5g
• Sodiu: 20mg
• total Carb: 1g
• Proteine: 2g
Susan
Per portie (2 Foi / 4g)
• Calorii: 20kcal
• total de grasimi: 0.5g
• Sodiu: 20mg
• total Carb: 2g
• Proteine: 2g

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Expert Factor Foods Srl
Persoana de contact: Duta Bogdan
Adresa: Soseaua Oltenitei, Nr. 245, Popesti Leordeni, Ilfov
Localitate: Popesti Leordeni
Judet: Ilfov
Telefon: 0726833613
Telefon mobil: 0786083662

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi