Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Peste nobil - viata sanatoasa

Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Sos Worcester Lea & Perrins

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Sticla de 150 ML
Out Of stock
Descriere
Lea & Perrins este marca de sos Worcestershire cea mai bine cunoscuta din lume, sos care a fost vandut pentru prima data in 1837 de catre John Wheeley Lea si William Henry Perrins, chimisti din Broad Street, Worcester. Acest sos este in prezent produs in fabrica Midland Road in Worcester, fabrica pe care chiar Lea si Perrins au construit-o. O filiala din New Jersey, SUA, produce o versiune americana a retetei (care spun ei, se bazeaza pe retete indiene autentice).

Sosul Worcestershire este un sos complex, folosit de obicei pentru a oferi o gama de arome dulci, acre si sarate carnii gatite. Exista mai multe ingrediente in sosul Worcestershire dar este important de remarcat faptul ca acest sos nu este recomandat pentru vegetarieni si vegani, deoarece contine o cantitate substantiala de peste. Daca sunteti alergic la peste, ar trebui sa evitati acest sos si sa cautati o alternativa potrivita.

Sosul Worcestershire este, de asemenea, utilizat pentru a aromatiza cocktail-uri, cum ar fi Bloody Mary sau Cezar.

Origine: Anglia (Worcester).

Ingrediente: Otet de malt (din orz), otet din alcool, melasa, zahar, sare, ansoa (peste), extract de Tamarind, ceapa, usturoi, condimente, arome.

Valori nutritionale pe 100g : Energie 405kj/96kcal, Grasimi0,9g din care saturate 0,4g, Carbohidrati 21g din care zaharuri 19g, Proteine0.8g, Sare2.9g.

Reteta exacta inca este pastrata secreta.

Sos maturat pentru o perioada de 18 luni inainte de imbuteliere.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura