Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Descriere
Fixe sau mobile, din poliplan sau panza, copertinele pot fi amplasate pe terase sau balcoane, la unul sau mai multe niveluri deasupra solului.

O copertina are doua componente principale: structura metalica, realizata din aluminiu sau fier, si materialul de acoperire (textil, PVC sau policarbonat). Pe langa proprietatile sale de rezistenta la intemperii, aluminiul vopsit da o nota de modernitate si este potrivit spatiului exterior. Scheletul metalic este vopsit in camp electrostatic, prin depunere de pulberi metalice si tratat termic, pentru a nu fi alterabil in timp. Pentru materialul textil aveti posibilitatea sa alegeti dintr-o diversa gama cromatica. Alaturi de culoare, aveti in vedere o serie de caracteristici ale acestui material: suprafata e de preferat sa fie lucioasa, cu bune calitati optice, sa fie rezistent la diferentele de temperatura, la impact si la agenti chimici (ploaia poate fi acida deseori). Materialele folosite la acoperire sunt tratate impotriva formarii peliculei de apa, in felul acesta pastrandu-si rezistenta in timp.

Sistemul de prindere al componentelor scheletului metalic vor fi izolate cu garnituri, pentru a nu permite infiltratii de apa. Piesele de imbinare dintre aceste componente dau un plus de rezistenta fiind confectionate din otel.

In functie de spatiul destinat amplasarii unei copertine, acestea pot avea diverse forme: patrate, dreptunghiulare, trapezoidale, tip tunel si chiar triunghiulare. Forma pe care o alegeti va putea fi incadrata in arhitectura locului, astfel incat alaturi de umbra si confortul pe care il ofera sa obtineti si impactul vizual dorit.

Copertinele au devenit din ce in ce mai mult un accesoriu elegant, intim sau extravagant. Ele sunt solutia ideala pentru lunile calduroase de vara, oferind oaze de umbra si racoare. Dincolo de nevoia de protectie solara, amenajarea unei terase cu copertina este mai mult decat un spatiu de langa casa, ea poate deveni o camera moderna in aer liber. Este locul perfect pentru o petrecere reusita, pentru odihna sau relaxare.
Din Gura in Gura