Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Cabinet Expert Contabil, Consultant Fiscal Bercea Camelia

Promptitudine & profesionalism
0726398867, 0726398867

Despre noi

Trimite mesaj
Ai infiintat o firma noua si ai nevoie de un contabil?
Esti nemultumit de contabilul tau?
Doresti un contabil care sa fie sfatuitorul si "avocatul" tau in problemele financiare, fiscale, economice?

Cabinet Expert Contabil si Consultant Fiscal Ec. Bercea Camelia are o vechime de peste 10 ani in activitatea de servicii de contabilitate completa, consultanta contabila si financiara in 70% din activitatile existente pe piata romaneasca: prestari servicii, productie, lucrari-montaj si constructii, import si distributie, investitii imobiliare, agricultura.

Sunt absolvent de studii superioare tehnice si economice, membru C.E.C.C.A.R. din anul 2000 si membru al Camerei Consultantilor Fiscali din anul 2007.

Obiectivul principal al cabinetului il reprezinta gasirea celor mai bune solutii la problemele clientilor sai, sprijin si asistenta pentru dezvoltarea si punerea in practica a unor noi concepte tinand seama de capcanele si rigiditatea legislatiei.

“Alegerea unui contabil este o provocare care trebuie tratata cu toata atentia. Aceasta pentru ca odata ales, contabilul va deveni persoana dumneavoastra de incredere, care va afla mai multe informatii confidentiale despre afacere decat avocatul, copiii sau sotia (sotul). Contabilul este cel care citeste facturile de cumparare, cunoaste adaosurile de vanzare, studiaza contractele cu partenerii, stie cu cat ati premiat fiecare angajat in parte si afla detalii despre proiectele dumneavoastra de investitii.”

Este sfatuitorul si “avocatul” Dvs. in probleme financiare, fiscale, economice.

Acestea sunt doar cateva motive pentru care sigur veti dori sa gasiti un contabil bun.

De ce un cabinet individual de contabilitate? Cei care opteaza pentru serviciile unei mari firme, risca sa se intalneasca cu managerul cel mult o data pe an, la semnarea contractului, dupa care va fi cedat unui contabil mai putin experimentat.

Este timpul sa renuntati la serviciile amatorilor in domeniul contabilitatii si sa apelati la un profesionist acum, pana nu este prea tarziu !
Produse si servicii:
contabilitate, expertiza contabila, servicii de personal, consultanta fiscala, intocmire si verificare situatii financiare, servicii de cenzor, reprezentarea firmei la controale fiscale
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
autorizare CECCAR, autorizare CCF
Anul infiintarii:
2003

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Cabinet Expert Contabil, Consultant Fiscal Bercea Camelia
Persoana de contact: Bercea Camelia
Adresa: Str. Alexandru Vlahuta, Nr. 63, Bl. 139, Sc. D, Parter
Localitate: Brasov
Judet: Brasov
Telefon: 0726398867
Telefon mobil: 0726398867
Website: http://www.expcontfisc.aaz.ro