Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Sacose banana personalizate policromie

0 stars: 0.00 din 0 pareri

015 lei Lei
Brand
Sacose Banana pentru reclama
Out Of stock
Descriere
Sacose Personalizate tip Banana

Model elegant, culori expresive imprimate pe folie rezistenta din polietilena LDPE sau HDPE. Reprezinta combinatia optima intre promovare si utilitate. Sunt utilizate in marketuri, pentru expozitii, promotii, transport cadouri, reclama, etc.

MATERIALUL: sunt produse din polietilena de joasa densitate (LDPE) sau de medie densitate (MDPE), functie de preferinta beneficiarului.

Avantajul sacoselor fabricate din folie MDPE este rezistenta deosebita, materialul MDPE fiind combinatia optima intre polietilena de joasa densitate (LDPE) si polietilena de inalta densitate (HDPE). Astfel, sacosa are stralucire si durabilitate mare, fara deformare orizontala sau verticala.

Sacosele din LDPE sunt fine, placute la atingere, nefosnitoare si recomandate in special pentru produse textile, incaltaminte, bijuterii, etc.

CONFECTIA: se executa GRATUIT pliu la baza sacosei, pentru a permite transportarea produselor volumetrice (cutii, sticle, etc). Deasemenea, pentru rezistenta, sacosele sunt prevazute standard la maner cu intaritura dubla termosudata (cu exceptia sacoselor cu grosimea folie mai mica de 30 microni).

IMPRIMAREA: personalizarea la 2 culori este GRATUITA. Se pot imprima 1-6 culori liniare (curbe, linii, simboluri, sigle, fonte, etc) pe ambele fete ale sacosei, sau se poate personaliza in policromie la 4-8 culori complexe si speciale (auriu, argintiu, pantone).

TIRAJUL: procesam orice comanda de la tiraje de 3.500 Buc, functie de complexitate.

PRETUL: este atractiv, datorita cantitatilor mari procesate si productivitatii ridicate a utilajelor cu care se lucreaza. Pretul variaza functie de dimensiunea sacoselor, de tirajele comandate si de frectventa lansarii comenzilor.
Pentru ca stim ca avem preturi competitive, daca gasiti un furnizor cu pret mai bun, platim de 2 ori diferenta!

Detalii: www.ReklamaShop.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura