Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Benzi scotch imprimate

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Benzile adezive tip “scotch” personalizate sunt foarte utile producatorilor si comerciantilor care expediaza multe colete prin curierat sau posta (furnizori de materiale promotionale, magazine online, distribuitori).

Benzile adezive personalizate asigura indeplinirea a cel putin 3 obiective importante atunci cand o companie realizeaza o expeditie prin curierat:

Un obiectiv de imagine: Coletele sigilate cu benzi adezive personalizate contribuie la cresterea vizibilitatii si notorietatii brandului, asigura existenta unui “touchpoint” important care va reactiva beneficiarul (vazand sigla coletului, cumparatorul isi aminteste foarte rapid brandul, gama de produse si alte detalii pe care le-a asimilat). Acest obiectiv important nu poate fi atins prin utilizarea banalului scotch transparent sau maro.
Un obiectiv de securitate: Folosind benzile adezive personalizate, coletele sunt inchise corespunzator, sunt sigilate si orice incercare de a deschide coletul este soldata cu urme vizibile.
Un obiectiv de trasabilitate: Simpla aplicare a unei benzi adezive personalizate ajuta foarte mult la identificarea coletului pe traseul de la expeditor la destinatar, dar si in depozitul destinatarului.
Dimensiunile uzuale pentru benzile adezive personalizate sunt: 25, 50 sau 75 mm. Lungimea unei role este de 66 m. Benzile adezive pot fi imprimate flexografic cu 1-3 culori, suficiente pentru a imprima numele companiei, logo-ul, adresa, atentionari privind continutul coletelor, etc. Culoarea benzii poate fi alba sau transparenta, dar in anumite situatii poate fi si colorata prin imprimarea unei fonte pline.

Comanda minima de benzi scotch personalizate este de 144 role (1 cutie).

Recomandari cu privire la benzile adezive personalizate:

Este recomandat ca benzile adezive personalizate sa fie utilizate in termen de 3 luni de la primirea lor. In caz contrar, incep sa-si piarda din proprietatile vizuale deoarece adezivul ataca vopseaua. Astfel, in momentul utilizarii, grafica imprimata poate fi intrerupta pe alocuri.

Pentru a realiza o comanda de benzi adezive tip “scotch” personalizat, contactati reprezentantii de vanzari ai Fabricii De Ambalaje Exonia.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura