Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pungi bopp, cast, ldpe, hdpe pentru ambalare paine

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Painea este unul dintre cele mai consumate produse si faptul ca trebuie sa se afle zilnic proaspata pe masa romanilor este o mare provocare pentru producatori. Unul dintre cele mai importante aspecte este ambalarea produselor de panificatie si patiserie: paine, baghete, cozonaci.

Ambalajul asigura protectia si integritatea produsului pe timpul transportului si protejeaza produsele de panificatie de actiunea factorilor externi. Ambalajul asigura conditiile de igiena optime (mai ales ca de la productie pana la consumator painea trece prin cel putin 6 maini diferite). Nu in ultimul rand, ambalajele confera aspect placut produsului. O paine ambalata bine se vinde MAI BINE. Ambalajul si brandul confera siguranta si incredere cumparatorului.

Principalele tipuri de ambalaje pentru produse de panificatie (paine, cozonaci)

Pungi din BOPP pentru cozonaci si paine - Pungile din polipropilena biorientata (bopp sau celofan) sunt ambalaje extrem de apreciate in industria panificatiei si patiseriei. Bopp-ul, spre deosebire de alte materiale, este un material mai rigid, cu elongatie extrem de redusa, usor fosnitor. Marea calitate a acestui tip de ambalaj este gradul de transparenta foarte ridicat (net superior polietilenei) ceea ce face ca produsul ambalat sa fie pus in valoare. Grafica imprimata este pusa in valoare pe acest material. Grosimea uzuala este de 30 de microni. Pungile din bopp sunt utile mai ales producatorilor de cozonaci (acest ambalaj face ca produsul sa arate foarte bine).

Pungi din CAST pentru paine si cozonaci – Pungile din CAST sunt o combinatie dintre BOPP si LDPE. Acest material preia ce este mai bun de la ambele materiale, rezultand astfel o solutie foarte buna pentru ambalarea painii. Pungile au o transparenta ridicata (caracterisitica preluata de la BOPP) si elongatie mai mare (caracteristica preluata de la LDPE). Pungile din CAST sunt mai rezistente la sfasiere. Grosimea uzuala este de 25 de microni, dar se pot produce si alte grosimi.

Pungi din LDPE pentru paine si cozonaci - Pungile din LDPE pentru paine si cozonaci sunt ambalaje mai moi, placute la atingere si nefosnitoare. Pungile realizate din acest material sunt rezistente la sfasiere si au un grad ridicat de elongatie. Grafica imprimata pe acest tip de ambalaj arata foarte bine. Pungile din LDPE reprezinta si o solutie mai economica pentru ambalarea produselor de panificatie.

Pungi din HDPE pentru paine - Pungile din HDPE sunt ambalaje rezistente, usor fosnitoare, mai rigide si cu elongatie mai redusa si transparenta mai scazuta. Principalul avantaj al acestora este pretul per bucata accesibil. Pot fi produse si la grosimi de 15 microni, rezultand astfel un cost per bucata foarte scazut.

PUNGILE LAMINATE pentru paine premium – Pungile laminate sunt produse din mai multe straturi cu functii diferite (de protectie, de bariera, pentru aspect). Se preteaza pentru produse premium precum paine toast, baghete, etc. Pot fi confectionate sub forma de pungi flow-pack (au si pliuri laterale pentru volum). Este un ambalaj premium si poate fi imprimat cu succes cu pana la 8 culori.

Ambalajele pentru paine si cozonaci pot fi livrate fie sub forma de folie pentru ambalare automata, fie GATA CONFECTIONATE sub forma de pungi cu pliu la baza, fante de aerisire si suduri laterale. Dimensiuni uzuale pentru pungi paine: 200mm x 400 mm; 225 x 450 mm; 300 x 400 mm; 250 x 500 mm, dar pot fi produse aprox. orice dimensiuni in functie de specificatiile clientului si dimensiunile produsului de ambalat.

Imprimarea pungilor de paine si cozonaci se poate realiza cu pana la 8 culori sau policromie, dar pot fi produse si pungi mai accesibile cu 2-6 culori. Realizam GRATUIT designul fiecarui model de punga dupa indicatiile beneficiarului. Toate ambalajele alimentare furnizate de Exonia se livreaza insotite de Certificat de Conformitate si sunt avizate DSV, LAREX, ISO9001 si EuroEco.

Pentru mai multe detalii si o oferta de pret personalizata pentru pungi de paine si cozonaci va rugam contactati specialistii Fabricii De Ambalaje Exonia Holding.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura