Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Saci si pungi pentru hartie igienica

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Pungile si sacii pentru hartie igienica, servetele sau prosoape de hartie sunt ambalaje importante pentru producatorii de produse de igiena, pentru ca aduc plus valoare produselor pe care le produc si le distribuie. Desi aceste produse nu sunt “pretentioase” in ceea ce priveste ambalajele, adica nu sunt necesare ambalaje cu proprietati deosebite (cum sunt cele pentru produse alimentare), prezenta ambalajului aduce multiple avantaje.

Ambalajele pentru sacii de hartie igienica sau prosoape de bucatatarie sunt realizate uzual din polietilena LDPE cu grosimi de 30-40 de microni. Fiind o polietilena de joasa densitate, ambalajul rezista la sfasiere, avand un grad de elongatie mai ridicat. Se livreaza uzual in forma confectionata sub forma de sac sau punga (dupa caz) cu un pliu de dimensiune mai mare la baza si suduri pe laterale. Operatorul de ambalare introduce sulurile de hartie si ulterior sudeaza la capat sacul.

In functie de preferintele si necesitatile clientului, ambalajul pentru hartie igienica poate fi livrat si sub forma de folie pentru ambalare automata. In acest caz, taierea si sudarea sacului se face in functie de pasul de fotocelula imprimat pe folia film.

Pentru ambalarea servetelelor de masa, uzual se foloseste polipropilena (bopp), dar si polietilena (in functie de necesitatile producatorului de servetele). Se livreaza uzual sub forma de folie film personalizata pentru ambalare automata sau pot fi livrate confectionate sub forma de punga, cu suduri laterale si pliu la baza.

Pungile si sacii pentru hartie igienica/servetele/prosoape de hartie pot fi imprimate flexografic pe doua sau mai multe piste cu maxim 8 grupuri de culoare concomitent pentru evitarea deplasarilor sau suprapunerilor eronate ale placilor cliseului flexografic. Imprimarea se realizeaza flexografic în POLICROMIE inclusiv nuante speciale (auriu, argintiu) la 1-8 culori cu respectarea codului standard PANTONE. Matrita de imprimare utilizata este tip cliseu digital pentru a se obtine o buna calitate a imprimarii.

Ambalajeje pentru hartie igienica, sevetele sau prosoape de hartie pot fi comandate atat in varianta personalizata, cat si in varianta nepersonalizata. Unii producatori aleg sa foloseasca ambalaje nepersonalizate pe care le personalizeaza ulterior fie adaugand o eticheta autocolanta (ambalaje pe care le gasiti tot la Fabrica De Ambalaje Exonia), fie o tiparitura offset (o coala de hartie personalizata cu informatii, sigla companiei, etc.) pe care o introduc in interiorul sacului.

Pentru a realiza o comanda de ambalaje pentru hartie igienica, servetele sau prosoape de hartie din LDPE, BOPP, hartie, confectionate sub forma de punga sau in rola film, contactati reprezentantii de vanzari ai Fabricii De Ambalaje Exonia.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura