Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Plicuri cu clapeta adeziva personalizata pentru curierat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Plicurile de curierat sunt ambalaje foarte utile pentru expedierea documentelor prin curierat si se adreseaza atat companiilor care ofera servicii de curierat, cat si companiilor care trimit corespondente cu regularitate (magazine online, companii cu multe sedii, publisheri de reviste si cataloage, sau chiar companii care trimit mostre clientilor). Acest tip de ambalaj este o punga realizata din polietilena coextrudata LLDPE bicolora cu aditivi de elongatie. Reprezinta o alternativa la plicurile din hartie, dar o alternativa mai sigura si chiar mai ecologica.

Plicurile pentru expeditii sunt realizate din folie neagra pe interior (astfel incat documentele trimise sa nu fie vizibile) si folie alba pe exterior. Grosimea de 55 de microni (uzuala) si aditivii de elongatie contribuie la o rezistenta sportita a ambalajului la sfasiere, astfel incat documentele dvs. sa ajunga mereu in stare perfecta la destinatar.

Plicurile au o clapeta adeziva care sigileaza continutul, si care nu mai poate fi lipita daca se desface, astfel incat orice corespondenta sa ajunga in conditii de maxima securitate. Pot fi confectionate in diverse marimi, de la cele pentru documente, pana la saci pentru curierat. Cele mai uzuale dimensiuni pentru plicuri si saci transport valori sunt: 170 x 250 mm, 200 x 250 mm, 230 x 235 mm, 300 x 325 mm, 320 x 425 mm , 350 x 425 mm, 400 x 425 mm, 400 x 525 mm, 450 x 525 mm cu clapete de 50 mm. Pentru ca suntem producatori, putem realiza la comanda si alte dimensiuni, in functie de necesitatile dvs.

Plicurile de curierat nu sunt doar un ambalaj de protectie, ci pot functiona si ca un mijloc de promovare. Pot fi personalizate in 1-6 culori cu sigla, numele companiei si alte elemente grafice. Designerii Fabricii De Ambalaje Exonia va pot realiza gratuit designul grafic pentru aceste tip de ambalaj.

Puteti comanda plicuri si saci de curierat in varianta personalizata, dar si variante nepersonalizate. Pentru a efectua o comanda sau pentru a primi o cotatie de pret, contactati reprezentantii departamentului de vanzari Exonia.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura