Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pungi de hartie cu fereastra bopp pentru paine

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Painea este printre cele mai consumate alimente din Romania si ar merita sa aiba printre cele mai remarcabile ambalaje. Pentru painea tip bagheta, pungile de hartie cu fereastra bopp sunt cele mai potrivite ambalaje.

In astfel de pungi, produsul se mentine proaspat mai mult timp si poate fi ambalat “la cald”. Painea ambalata in pungi de hartie este atractiva pentru ca activeaza in consumator ideea de prospetime, produs cald si chiar aminteste de stilul de viata al vest-europenilor.

Datorita ferestrei, produsul se poate vedea prin punga, ceea ce il poate determina pe client sa cumpere. Fereastra poate fi cu sau fara perforatii care permit trecerea aerului prin ambalaj. Pungile pentru baghete si sandvisuri pot fi din hartie kraft, din hartie albita sau chiar colorata.

Fereastra poate fi pe fata, pe dos, pe ambele fete sau chiar pe laterale. Pungile pot avea sau nu pliuri laterale. Recomandat este ca pungile sa fie personalizate cu sigla si numele brutariei/patiseriei pentru ca ambalajul este un mijloc de promovare util.

Pentru a comanda pungi de hartie pentru baghete contactati reprezentantii Fabricii De Ambalaje Exonia.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura