Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tabla faltuita Artline - Lindab

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tabla faltuita Artline
Out Of stock
Descriere
Tabla faltuita Artline - Lindab este o solutie armonioasa si cu un mare potential estetic, atat in cazul cladirilor vechi, renovate sau restaurate, cat si in cazul cladirilor noi.

Tabla plana faltuita este invelitoarea clasica de tabla, folosita astazi mai ales pentru reconditionarea caselor cu o arhitectura speciala, la care se doreste pastrarea elementelor constructive distinctive (case boieresti, conace, muzee, case memoriale etc.).

Realizat din tabla moale de otel, acest tip de acoperis prezinta in mare parte aceleasi caracteristici ca si tigla metalica: rezistenta, durabilitate in timp si greutate redusa. Materialul folosit este tabla de otel de 0.6 mm, zincat la cald, fiind extrem de maleabil, ceea ce permite acoperirea oricaror suprafete, de la sarpante simple cu linii drepte pana la suprafete curbe si forme indraznete.

Lindab Artline este disponibil in 16 nuante coloristice, cu acoperire High Build Poliester lucioasa sau mata, plus varianta Aluzinc – un aliaj de aluminiu, zinc si siliciu. Stratul de High Build Poliester confera acoperisului o excelenta protectie anticoroziva, in timp ce varianta Aluzinc asigura o foarte buna durabilitate.

Lindab pune la dispozitie un sistem complet de accesorii pentru realizarea acoperisului faltuit: masina speciala de prefaltuire, masina pentru inchiderea falturilor duble, carucior pentru manevrarea cu usurinta a rolelor de tabla, gama completa de cleme speciale pentru fixarea tablei plane si set de scule de mana.

Acest tip de invelitoare poate fi montat pe versanti cu panta cuprinsa intre 5 si 90 de grade.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura