Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Exclusive Decor Concept Srl

Ne Defineste Calitatea
0752313551, 0724 201 247

Despre noi

Trimite mesaj
Societatea noastra va ofera servicii de executare si montare a unei game variate de elemente din tamplarie PVC si accesorii: rulouri exterioare, usi garaj, jaluzele, tapet, elemente decorative.

Acum va oferim service pentru orice fel de lucrari de tamplarie , geam termopan si alte accesorii in perioada de garantie si service post-garantie contra cost, pentru lucrarile proprii si nu numai.

Preluam si realizam comenzi pe baza de parteneriat, pentru firme A�n cautare de subcontractori. Acordam atentie deosebita particularitatilor fiecarei solicitari, atat dpdv tehnic, cat si financiar.

Principalul obiectiv este mentinerea unui cat mai bun raport de colaborare cu clientii firmei din punct de vedere calitate-pret al produselor si serviciilor oferite .

Companiile pe care le reprezentam sunt angajate in cercetare si dezvoltare. Acest proces continuu ofera sisteme inovatoare care garanteaza beneficiarilor siguranta . Multe teste de control au loc in mod constant .
Produse si servicii:
termopane rehau, veka, salamander, rulouri exterioare, usi si ferestre, jaluzele,    automatizari, usi osciloculisante, usi garaj, consultanta
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Europa Centrala/Est
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2012

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Exclusive Decor Concept Srl
Persoana de contact: - -
Adresa: Al Poiana Muntelui Nr. 2
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0752313551
Telefon mobil: 0724 201 247
Website: http://www.amexclusive.ro