Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Polish faruri
200 lei
Brand
Folie Faruri
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Atentie!
Politia va poate amenda si va poate retine talonul masinii pentru vizibilitate redusa, daca aveti farurile matuite. Nu va lasati pacaliti de spalatoriile auto pentru acest serviciu pretentios. Nu optati pentru polish faruri fara sa aplicati folie faruri de protectie, nu tin mai mult de 3 - 6 luni (bani aruncati in vant).
In primul rand vreau sa va spun ca noi nu executam operatia de polish faruri cu pasta de dinti. Aceasta operatiune cu pasta de dinti, axion sau mai stiu eu ce minunatii sunt doar fantasme pentru copilasi!

Ex.auto va ofera servicii de inalta calitate la preturi derizorii comparativ cu un far nou.

Ai faruri matuite, faruri ingalbenite, faruri zgariate, nu mai ai vizibilitate pe timp de noapte?

Noi va facem farurile ca si noi indiferent de starea lor !

Dupa operatia de polish faruri/polish stopuri, aplicam folie faruri transparenta 100% sau folie stopuri dark sau folie stopuri dark light, oferim garantie 2 ani.

Siguranta in trafic pe timpul noptii va creste semnificativ, masina revine la aspectul initial facandu-va sa va placa ca la inceput.

Avem efectuate peste 100.000 de faruri polishate si inca mai numaram. Avem experienta peste 9 ani in domeniu.

Iata mai jos cateva din seviciile noastre de polish faruri, faruri matuite, folie faruri, polish faruri sector 5, reconditionare faruri, reconditionare faruri sector 5, polish faruri Rahova, reconditionare faruri Rahova, folie stopuri, folie stopuri sector 5.

Reconditionate faruri de la doar 50 ron bucata, 100 ron perechea
Din Gura in Gura